PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION “CATRICE LOVES PETA”

CATRICE LIMITED EDITION CATRICE LOVES PETA - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "CATRICE LOVES PETA"

Beloon niet alleen jezelf wanneer je aan het shoppen bent voor cosmetica – verricht ook een goede daad voor het welzijn van dieren! Snel zal iedereen dit gemakkelijk kunnen doen: CATRICE lanceert de Limited Edition “CATRICE loves PETA” samen met dierenrechtenorganisatie PETA*. Met deze samenwerking willen CATRICE en PETA ervoor zorgen dat cosmetica niet wordt geproduceerd ten koste van dieren. De Limited Edition laat ons er ten slotte beestachtig goed uitzien, zonder het gebruik van dierlijke producten: de lipsticks zijn 100% vegan en, ondanks hun intensieve kleur, bevatten ze geen karmijn: pigmenten verkregen van schaaldieren. En de Charity Edition is natuurlijk – net zoals alle CATRICE producten – niet getest op dieren! Dus beauty lovers, een dierproefvrij alternatief zonder de kwaliteit en houdbaarheid van je favoriete producten op te geven. Daarnaast profiteert PETA* van tien procent van de netto-opbrengst van de verkoop van de lipstick. Dat de twee partners erg close zijn en dezelfde waarden hanteren, wordt ook duidelijk gemaakt door het feit dat CATRICE al vele jaren gecertificeerd is door PETA*.

“De CATRICE loves PETA Lipstick Edition is een zaak die ons na aan het hart ligt. De Limited Edition demonstreert dat stralend rood gecreëerd kan worden zonder dierlijke kleurstoffen en op een manier die vegan en dierproefvrij is”, zegt Frank Schmidt, afdelingshoofd Corporate Affairs bij PETA Duitsland e.V. “We zijn verheugd de ondersteuning van CATRICE en al onze klanten te hebben, die bijdragen aan wereldwijde bekendheid en ons campagne werk met hun aankopen.”WhatsApp Image 2020 01 02 at 13.54.47 - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "CATRICE LOVES PETA"PLUMPING LIP COLOUR – €4,99
Voor volle en expressieve lippen die een indruk achterlaten: de CATRICE Limited Edition Plumping Lip Colour heeft een gel textuur dat een plumping  effect creëert, de lippen voorziet van een fijne glans en heerlijk fijn aanvoelt. De formule bevat ook hydraterende hyaluronzuur voor een intensieve verzorging. In totaal vier draagbare nude en rosé tinten verzekeren een fijne glans en volle lippen. De textuur is 100% vegan en vrij van dierproeven.

WhatsApp Image 2020 01 02 at 14.01.16 - PREVIEW│CATRICE LIMITED EDITION "CATRICE LOVES PETA"

MATT LIP COLOUR – €4,99
De nieuwe Matt Lip Colour Lipsticks van CATRICE, welke ook deel zijn van de PETA-samenwerking, voorzien een matte finish in zes bes-, rozenhout-, en rode tinten. Hetzelfde geldt hier ook: ze zijn 100% vegan en vrij van dierproeven – voor een bijzonder goed gevoel, en niet alleen op de lippen! De romige textuur streelt zachtjes de delicate huid van de lippen en de maximale dekking verzekert een betrouwbare en langdurige kleurervaring. Alle zes de lipsticks hebben een matte finish voor een perfecte look.

 

De tien lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf midden maart tot en met eind april, exclusief bij Kruidvat.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge