W7 SOLAR GLOW

ed94a dsc0343825281 - W7 SOLAR GLOW

Het is altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken en zeker als het ook nog eens budgetproof is. Toen ik het W7 Solar Glow palette zag liggen twijfelde ik geen seconde en stopte dit palette meteen in mijn winkelmandje. Dit trio bevat een matte bronzer, glanzende bronzer en highlighter voor je gezicht. Benieuwd? Klik en lees snel veder.


 

W7 werkt veel met tinnen verpakkingen voor haar palettes, ook het W7 Solar glow heeft een tinnen verpakking die rond en iets bol van vorm is. In het palette zitten een matte bronzer, glanzende bronzer en highlighter, elk product is 3 gram. Ook zit er nog een kwastje bij die je eventueel kunt gebruiken voor het aanbrengen van deze producten. Persoonlijk gebruik ik liever mijn eigen kwasten maar mocht je geen geschikte kwast hebben of net beginnen met make-up is zo’n kwastje natuurlijk ideaal bij zo’n palette.

 

5bd20 dsc0343125281 - W7 SOLAR GLOW
ea633 dsc0345525281 - W7 SOLAR GLOW
5a3ff dsc0345225281 - W7 SOLAR GLOW

De buitenkant van de verpakking vind ik er heel erg leuk uitzien. Het palette heeft wel iets mysterieus waardoor je meteen nieuwsgierig wordt naar de inhoud, of zeg ik nu iets geks? Ook de poeders uit het palette spraken mij meteen aan en kon niet wachten om het palette te mogen gebruiken.

Swacthes:

606eb img 044925282 - W7 SOLAR GLOW
Highlighter – Matte bronzer – Glanzende bronzer

De poeders voelen zacht aan en zijn goed gepigmenteerd. Mijn eerste indruk is dan ook zeker positief, vooral de highlighter ziet er prachtig uit en heeft een champagne achtige glans. Ook de bronzers zien er goed uit en zijn zeker beide niet oranje. De matte bronzer is prima te gebruiken om mee te contouren. De andere bronzer heeft behoorlijk wat glans en ik hoop dat hij niet te donker is. Als je meer warmte in je gezicht wilt creëren is deze zeker ideaal om te gebruiken.

151ae img 045525281 - W7 SOLAR GLOW

Kijk dan hoe mooi! Van sommige producten weet je wat je kunt verwachten en hoe ze eruit komen te zien op de huid maar van trio wist ik het niet goed maar ik ben zeker verrast. De producten zijn makkelijk aan te brengen en te blenden en mocht je van meer bronzer of highlighter houden, de producten zijn goed op te bouwen. Vooral de highlighter vind ik er prachtig uit zien en lijkt zelfs een koele ondertoon te hebben. Wat een prachtige glans! Hij lijkt zelfs een beetje een roze gloed te hebben en past heel erg goed bij de twee andere bronzers uit dit palette.

Ook over de koele bronzer ben ik heel erg te spreken. Hij is precies goed, zoals je een bronzer zou willen hebben. Niet te warm en niet te koel. Ik bracht hem aan langs het voorhoofd en de slapen en onder het jukbeen. Altijd handig om zo’n matte bronzer als deze te hebben in je stash. Hij is niet te donder en ook niet te sterk gepigmenteerd waardoor hij  heel erg draagbaar is naar school of naar het werk.

De warme bronzer heb ik aangebracht op de wangen en uit geblend over de matte bronzer. Het viel mij meteen op hoe goed hij gepigmenteerd is en eigenlijk misschien wel iets te dus tik voor het aanbrengen wel even goed je kwast af. Je wilt geen glitterwangen hebben maar juist een mooie subtiele (warme) bronzer. Wel is hij vrij oranje wat ik helaas een min puntje vind. Dit is toch wel mijn minst favoriete poeder uit dit trio.

2da7f dsc0344625281 - W7 SOLAR GLOW

Conclusie:
Het W7 Solar Glow Bronzer Palette is supermooi en ook nog eens heel erg handig omdat er drie producten in één palette zit. Het doosje is niet onhandig groot en ziet er ook nog eens heel erg leuk uit. Het palette bevat een koele bronzer, een wat warme bronzer en een highlighter en ook nog een een kwastje waarmee je de producten kunt aanbrengen. De koele bronzer en de highlighter zijn toch wel mijn favoriet en zijn fijn om mee te werken. De warme bronzer is niet zo’n mijn ding. De poeders zijn makkelijk aan te brengen en te blenden maar je kunt ze ook goed opbouwen. Bij het swatchen voelen de poeders heel droog aan waardoor je goed moet wrijven over de poeders om echt veel product te krijgen. Bij het aanbrengen is dit juist in tegendeel en zijn ze heel erg mooi subtiel en fijn om mee te werken. Ze zijn zeker niet te poederig waardoor je ze heel nauwkeurig kunt aanbrengen. De koele bronzer is zelfs geschikt om mee te contouren. Maar ik ben vooral fan van de highlighter uit dit trio.

 

Het W7 Solar Glow Bronzing Palett kost € 8,89 en is verkrijgbaar bij Op=Op en bij diverse (beauty)webshops.
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge