20 JAAR OUD | HAPPY BIRTHDAY TO ME TODAY!

39885 happy2bbirtday - 20 JAAR OUD | HAPPY BIRTHDAY TO ME TODAY!
Happy Birthday to me! Vandaag ben ik 20 jaar geworden en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Overal worden vandaag de koningsspelen gehouden op basisscholen en samen met mijn klas hebben we een vossenjacht georganiseerd met spelletjes voor een basisschool in de buurt. Super leuk en dat betekend dus we niet tot vier uur naar school hoeven maar tot twaalf uur dus dat is al een feestje waard hihi. En ik heb de eerste cadeautjes al gekregen maar ik vertel nog niet wat ik gekregen heb want dat lees je binnenkort in een apart artikel dus ik laat je nog even in spanning.

Inmiddels is de woonkamer versiert met vlaggetjes en ook buiten worden nog wat vlaggetjes opgehangen want dat hoort tenslotte bij een verjaardag. En natuurlijk  mag de 20 niet ontbreken op zo’n dag als deze. Vanavond komen mijn zorgvuldige aangelegde verzameling gekken (ik bedoel natuurlijk mijn lieve vriendinnen) mijn verjaardag vieren. En we er gewoon een hele gezellige avond ervan maken met veel gepraat, gelach over de gekste dingen en oude herinneringen naar boven halen. 

 

Hoe de rest van de dag verloopt, ik heb geen idee en laat me gewoon lekker verrassen en mocht je het niet weten mijn lieve tweelingzus is vandaag ook jarig. 😛 Flauw grapje maar waar!
Bizar gewoon hoe snel de tijd gaat en dat ik nu gewoon 20 ben… Begin me bijna oud te voelen. Als kind keek je uit naar zulke momenten in je leven en dan opeens is het zo ver. Dus ja ik ben nu een twintiger. Fijne dag iedereen! 
Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 21 april 2017 / 15:35

  Van harte gefeliciteerd, of zoals ze het hier op Curacao zeggen: Masha Pabien Dushi. 😉
  Geniet van je dag en maak er een groot feest van.

 2. 21 april 2017 / 15:35

  Van harte gefeliciteerd, of zoals ze het hier op Curacao zeggen: Masha Pabien Dushi. 😉
  Geniet van je dag en maak er een groot feest van.

 3. 22 april 2017 / 21:11

  Dankjewel!!♥ Ik heb een hele leuke verjaardag gehad en ben goed verwend door iedereen.

 4. 22 april 2017 / 21:11

  Dankjewel!!♥ Ik heb een hele leuke verjaardag gehad en ben goed verwend door iedereen.

 5. 25 april 2017 / 23:09

  Ik ben een beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad!!!

 6. 25 april 2017 / 23:09

  Ik ben een beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge