PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #15

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #15

Het is maandag oftewel, tijd voor een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ post! Tijd om weer een aantal antwoorden uit dit boek met jullie te delen. Deze keer beantwoorde ik vragen over wie ik zou mee nemen naar een onbewoond eiland, waar werd ik echt vrolijk van en welke dingen haat ik en wie vind ik een mooi persoon…? Benieuwd naar deze en andere antwoorden, kijk en lees gezellig mee!

7 mei 2019: Wie zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Ik zou Hanneke (mijn tweelingzus) en mijn vader meenemen naar een onbewoond eiland. Ik denk niet dat we snel ruzie of iets zouden krijgen en zij kennen mij natuurlijk het aller beste. Of we het ook zouden overleven… ik denk het niet haha. 

8 mei 2019: Met wie kun je lachen?
Ik kan eigenlijk met iedereen wel lachen. Ligt natuurlijk wel aan hoe goed ik diegene ken. Ik kan bijvoorbeeld echt om de domste dingen en uitspraken lachen met Hanneke of met vriendinnen. 

9 mei 2019: Waar werd je vrolijk van vandaag?
Ik werd heel erg vrolijk van het idee dat ik mijn stage gehaald heb en nu niks meer voor school of stage hoef te doen en dat ik nu extra veel tijd heb voor mijn blog en om make-uplooks te maken voorop Instagram en voor andere leuke dingen. Geeft echt een stukje rust en is het wachten tot ik het verlossende woord krijg van de examencommissie. 

10 mei 2019: Wat haat je?
Heb je een momentje? Ik heb een hekel aan koud en nat weer, mensen die niet doorlopen, zich niet houden aan de verkeersregels, schreeuwende kinderen in de winkels, drukte, onrespectvolle mensen, afwas, mensen die schelden met ziektes, mensen die altijd negatief doen over werkgelijkwaar alles, betweters, jaloezie en wat ik al helemaal haat is dat mensen je misbruiken voor bepaalde dingen en uiteindelijk met de winst ervan doorgaan en doen alsof ze het zelf allemaal gedaan hebben. Ik zal jullie verder niet vermoeien met de overige dingen die ik haat of waar ik echt een hekel aan heb. 

11 mei 2019: Heb je leuke plannen?
Ik had een heel leuk persevent binnenkort op de planning staan, maar helaas is deze geannuleerd omdat er die dag stakingen zijn en het openbaar vervoer niet overal daardoor rijd. Voor de rest heb ik niet echt plannen behalve genieten van alle vrije dagen die gaan komen en hopelijk ook het mooie weer. 

12 mei 2019: Vind je jezelf handig?
Wisselend, als het gaat met computers ben ik redelijk handig. Als het gaat om klussen, iets maken of in elkaar zetten, daar ben ik echt een kluns in. 

13 mei 2019: Wie vind je een mooi persoon?
Eigenlijk een heleboel mensen wel..Ik heb niet echt een bepaald persoon in gedachte nu. Als je lief bent voor een ander, anderen respecteert, elkaar helpt en ervoor iemand bent wanneer dat nodig is dan ben je al een mooi persoon vind ik. Je kunt iemand mooi vinden van de buitenkant maar ik vind het innerlijk bij iemand veel belangrijker, dat zegt tenslotte meer iets over een persoon dan de buitenkant. 

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jij haat of echt verschrikkelijk vind. Let me know in the comments!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge