PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #16

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #16

Hi, wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog.Vandaag is het weer tijd voor het wekelijkse vragenvuurtje op mijn blog waarin ik 7 vragen beantwoord uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Afgelopen week beantwoorde ik vragen over of ik mij zou kunnen redden zonde elektriciteit, wat weet niemand over mij, wat ik nooit zou weggooien en wat zou ik anders gedaan hebben als mensen maar 40 jaar zouden leven? Je leest het allemaal in artikel, kijk en lees je weer gezellig mee?

14 mei 2019: Wat doet je pijn?
Niks…

15 mei 2019: Wat weet niemand over jou?
Ik moet zelf even denken hoor… ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Ik ben echt een open boek en ik deel op mijn blog best veel persoonlijke dingen met jullie. Ik kan niet echt iets verzinnen waarvan ik zeker weet dat niemand het weet. Er zijn wel dingen die niet zoveel mensen weten, maar echt iets wat niemand weet….? Ik heb echt geen idee! Ik vind ook dat je niet alles met iedereen hoeft te delen en dat je ook nog wel iets voor jezelf mag houden, dus als ik iets deel dan heeft dat wel een reden waarom ik dat niet doe.

16 mei 2019: Zou je je kunnen redden zonder elektriciteit?
Nee, tegenwoordig ben je overal wel elektriciteit voor nodig. En dat zou ook betekenen dat ik niet kan bloggen of gebruik kan maken van mijn laptop en telefoon.

17 mei 2019: Met welke drie woorden kun je de laatste drie maanden omschrijven?

  • Druk
  • Genieten
  • Moe

18 mei 2019: Wat zou je nooit weggooien?
Mijn oude knuffels, foto’s…echt dingen waar een herinnering aan zit of van vroeger zijn.

19 mei 2019:  Was vandaag chaotisch of gestructureerd?
Het was een ‘normale’ dag dus niet echt chaotisch of iets of gestructureerd.

20 mei 2019: Als mensen gemiddeld 40 jaar oud zouden worden, wat zou je dan anders doen?
Ik zou meer voor mezelf opkomen en minder mensen vertrouwen. In zware tijden kom je er achter wie je echte vrienden zijn en wie je gewoon laten ‘stikken’ en je gewoon gebruiken voor hun eigen belangen.

 

Zou jij zonder elektriciteit kunnen?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge