BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

BIOVÈNE POWDER TO CLAY MASK - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Nog niet zo lang geleden testte ik het magnetisch masker van Biovène maar vandaag is het tijd om twee nieuwe maskers van dit merk voor jullie te gaan testen. Dit keer zijn het de do-it-yourself kleimaskers waar wij bij je zelf nog één ingrediënt moet toevoegen namelijk water. Ik ontving het Native Secret en de Aztec Legend masker. Benieuwd wat ik van deze maskers vind? Klik en lees snel verder!

BIOVÈNE POWDER TO CLAY MASK - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Na het grote succes van de Biovène magnetisch masker komt dit merk met een aantal nieuw maskers. Op dit moment zijn er twee varianten bij Kruidvat verkrijgbaar namelijk de Native Secret en de Aztec Legend masker. In het zakje zit het kleipoeder wat je thuis kunt mengen met water. Elk zakje heeft een inhoud van 12,5 gram.  De maskers bevatten geen chemische conserveermiddelen en stabilisatoren. 

BIOVÈNE POWDER TO CLAY MASK gebruiksaanwijzing - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Gebruiksaanwijzing:

 1. Ingrediënten mengen met water ( of  voorkeursvloeistof).

NATIVE: Ingrediënten mengen met 1,5x theelepel (7,5 ml) water

AZTEC: Ingrediënten mengen met 2,5x theelepel (12,5 ml) water

 1. Aanbrengen op je gezicht met een kwast nadat je je gezicht gereinigd hebt.
 2. Wacht tot 20 minuten (of tot het opgedroogd is)
 3. Afspoelen met water om het masker te verwijderen.
DSC02350 InPixio - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Native Secret DIY Powder-to-Clay Mask
Native Secret DIY Powder-to-Clay Mask detoxt en stimuleert je huid met luxe roze Australische klei, granaatappel en mangosteen. Het masker verzacht de huid, ontstopt de poriën en beschermt de huid tegen bacteriën. Daarnaast minimaliseert hij ook nog eens de poriën. Het masker bevorderd de huidvernieuwing en brengt de natuurlijke glans terug. Het masker helpt ongemakken van huidontstekingen te verminderen en stimuleert het vasthouden van vocht in de huid en voorkomt dat de huid droog of dof wordt door de dode huidcellen en andere onzuiverheden, zodat je kunt genieten van een stralende teint. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypes. #RealProblemSolver

goed - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Mijn ervaring met het masker:
Het masker laat zich makkelijk aanbrengen, verdelen en opbouwen. Hoe dikker je het masker aanbrengt hoe langer het duurt voordat hij droogt. Daarnaast ruikt dit masker heerlijk en voelt zijn aan op het gezicht. Het masker droogt redelijk snel waardoor tijdens het aanbrengen al begint te drogen. Wanneer het masker droogt veranderd het van kleur en zal het masker wat strakker en trekkerig beginnen aan te voelen. Na het verwijderen van het masker voelde mijn huid zacht en schoon aan. Heel prettig masker in gebruik. 

DSC02343 InPixio - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Aztec Legend #Indian Healing Clay Mask
Het Biovène Poder-to-clay Aztec Legend Mask is een geavanceerde gezichtsverzorgende met ultieme reinigende eigenschappen. Het verwijderd dode huidcellen, overtollige olie en huidonzuiverheden. Ook vermindert het huidontstekingen, geneest kleine snijwonden en wonden, bevordert de regeneratie van de huid. Volgens een geheime Azteekse legende bevat Indiaanse genezingsklei een perfecte mix van Calciaum Bentoniet, Moringa en Aloë Vera. Dit masker opent de poriën, hydrateert en verzacht de huid. Dit masker is vooral geschikt als je last hebt van een gevoelige huid of last hebt van acne of vlekken. #IndeanHealingClay

goeddd - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASK

Mijn ervaring met het masker:
Ik moet zeggen dat ik dit masker minder prettig vind ruiken dan het vorige masker. Toen ik het water toevoegende was het masker nog veel te dik terwijl ik wel de juiste hoeveelheid erin had gedaan. Omdat het masker nog vrij dik was voegde ik nog een klein beetje extra water toe waardoor het masker weer te dun werd maar gelukkig kon ik hem nog wel gebruiken. Net als het vorige maskers was het masker makkelijk en snel aan te brengen. Ik heb de beide maskers aangebracht met een schone foundation kwast waar ik normaal ook mijn maskers mee aanbreng. Ook dit masker droogt heel snel op en ook bij dit masker geldt: hoe dikker je het aanbrengt, hoe langer het nodig is om echt op te drogen. Terwijl het masker opdroogt begin het iets te trekken net als bij de vorige masker maar ik had het gevoel als of bij dit masker het gevoel erger was. De beide maskers zijn makkelijk af te wassen met warm / lauw water en een washandje. Na het gebruik van dit masker voelde mijn huid schoon, zacht en fris aan. 

BIOVÈNE POWDER TO CLAY MASK REVIEW - BIOVÈNE POWDER-TO-CLAY MASKConclusie:
De beide maskers zijn fijn in gebruik. Hoe dunner je het masker aanbrengt hoe sneller het masker droogt. Na het verwijderen van de maskers voelt mijn huid zacht, schoon en fris aan. De maskers zijn snel en makkelijk te bereiden doordat je alleen nog maar een beetje water hoeft te toevoegen. In het gebruik zijn de beide maskers gelijk aan elkaar, alleen de geur, kleur en werking verschilt van elkaar. Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar het Native Sectret masker omdat ik die lekkerder vind ruiken dan de Aztec Legend masker. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg budget. Zeker een aanrader om eens te proberen!

De Biovène Powder- to- clay maskers zijn voor €1,99 per stuk verkrijgbaar en 3 voor €5,00 bij Kruidvat. OP=OP!

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

3 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   16 juli 2019 / 11:33

   Nou dat is wel een pittig masker hoor. Denk dat de roze beter voor een gevoelige huid past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge