KRUIDVAT INTRODUCEERT EIGEN MERK MENSTRUATIECUP

KRUIDVAT INTRODUCEERT EIGEN MERK MENSTRUATIECUP - KRUIDVAT INTRODUCEERT EIGEN MERK MENSTRUATIECUP

Menstruatiecups zijn de afgelopen jaren flink in opkomst gekomen. De cups zijn een makkelijk en duurzaam alternatief voor tampons of maandverband. Kruidvat introduceert nu haar eigen merk menstruatiecups, betrouwbaar en prettig om te dragen, zelfs tijdens het sporten of gedurende de nacht. De menstruatiecup is herbruikbaar en gaat hierdoor meerdere jaren mee. Meer weten? Klik en lees snel mee!

lternatief voor tampons en maandverband
De menstruatiecup is in de afgelopen jaren steeds meer een gespreksonderwerp geworden in de zoektocht naar alternatieven voor tampons en maandverband. Een menstruatiecup is milieuvriendelijk, omdat het gemaakt is van herbruikbaar materiaal en jarenlang meegaat.

KRUIDVAT INTRODUCEERT EIGEN MERK MENSTRUATIECUP - KRUIDVAT INTRODUCEERT EIGEN MERK MENSTRUATIECUP

Twee maten
De menstruatiecup van Kruidvat kan dag en nacht gebruikt worden. De cup vangt tot drie keer meer vocht op dan tampons en maandverband, waardoor de cup gemiddeld pas na 12 uur leeggemaakt hoeft te worden. Hierdoor kun je er ook makkelijk mee sporten en reizen. De cup is vervaardigd van hoogwaardige medicinale siliconen en is in twee maten verkrijgbaar. De menstruatiecup hoeft niet bij ieder toiletbezoek verwisseld te worden.

 

De Kruidvat menstruatiecup is vanaf 14 oktober verkrijgbaar voor € 14,95 bij alle Kruidvat-filialen en op kruidvat.nl.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge