PHITEX® CLEARUP, HÉT PRODUCT TEGEN ACNE, ROODHEID EN ONZUIVERHEDEN!

ggbb - PHITEX® CLEARUP, HÉT PRODUCT TEGEN ACNE, ROODHEID EN ONZUIVERHEDEN!

Je huid is ontzettend kwetsbaar en gevoelig voor een heleboel factoren. Daarnaast is iedere huid is anders en zal de een sneller last hebben van onzuiverheden, roodheden of acne dan de ander. Maar nu is er een product dat zowel onzuiverheden, roodheden en acne als sneeuw voor de zon laat verdwijnen en werkt terwijl je slaapt. Ik heb het over de Phitex® ClearUp spray. Vandaag vertel ik je er alles over en laat ik zien hoe dit product mijn huid compleet heeft verbeterd. Benieuwd? Klik en lees snel mee!

ggbb - PHITEX® CLEARUP, HÉT PRODUCT TEGEN ACNE, ROODHEID EN ONZUIVERHEDEN!

Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje of ik de Phitex® ClearUp spray wilde testen. Zelf heb ik een gecombineerde / vettige huid waardoor mijn huid vaak onzuiver is en voornamelijk mijn voorhoofd. Toen ik las dat dit product ’s nachts werkt was ik heel erg benieuwd wat het product voor mijn huid zou doen. Zou ik nu eindelijk afscheid kunnen nemen van vervelende, vettige bultjes? Ik testte dit product niet alleen, maar samen met Angela van ilovebudgetmakeup.nl heb ik dit product getest. Angela heeft al jaren last van acne, mocht je benieuwd zijn wat dit product voor haar huid heeft gedaan? Klik hier voor haar review.

Over de Phitex® ClearUp spray:
Phitex® ClearUp spray  is een dermale textielspray om je onzuivere huid te behandelen, bijvoorbeeld als je last hebt van acne/puistjes, roodheid, of kleine ontstekinkjes. Deze spray gebruik je niet op de huid maar spray je op textiel. Je hoeft Phitex® maar één keer per week op textiel aan te brengen waar het in aanraking komt met de huid, bijvoorbeeld op je kussensloop of t-shirt. Phitex® ClearUp spray geeft gedurende een week geleidelijk werkstoffen af wanneer je huid in aanraking komt met de in gesprayde textiel. Deze werkstoffen zorgen ervoor dat de huid een hogere weerstand krijgt, waardoor je huid zelf de onzuiverheden aanpakt. Omdat alléén de werkstoffen in de huid worden gebracht, raakt je huid niet verstopt met vulstoffen zoals bij een crème. De afgifte van de werkstoffen vindt gecontroleerd en geleidelijk plaats, een week lang. Het enige wat je hoeft te doen is één keer per week je (katoenen) kussensloop in te sprayen. Wanneer je last hebt van onzuiverheden (puistjes) op je rug kun je bijvoorbeeld een T-shirt insprayen en hiermee aan slapen. Zo kun je heel makkelijk ook andere gebieden behandelen met deze spray zoals je borst(en) of billen. Zorg er wel voor dat het voor die tijd is uitgewassen en eventueel is gestreken.

gggb - PHITEX® CLEARUP, HÉT PRODUCT TEGEN ACNE, ROODHEID EN ONZUIVERHEDEN!

Belangrijk om te weten voor je het product gebruikt:

 • Gebruik geen nachtcrème en slaap niet met make-up op, reinig je gezicht met een milde, niet-vette cleaner of toner.

 

 • De dosering voor 1 kant van je kussen is 9-10 sprays op ongeveer 20 cm afstand. Slaap je ook op de andere zijde van je kussen, spray deze kan dan ook in. Laat het daarna 60-90 minuten drogen en ga niet op het kussen slapen als het nog nat is.

 

 • Slaap je met je dekbed over je gezicht, spray dit gedeelte in voor een sneller resultaat.

 

 • Niet droogföhnen of strijken!!! Dan gaat het product kapot en werkt het niet meer!

Ben je gewend om op 1 kant te slapen?
Dan komt alleen die kant in aanraking met het kussen en wordt die kant behandeld door de spray. Spray in dat geval daarom ook de bovenrand van je dekbed in die je over je gezicht trekt tijdens het slapen.

Onzuiverheden op de rug, billen of borst(en) behandelen:
Slaap ’s nachts met een ingesprayd T-shirt dat goed aansluit of een onderbroek of sport-bh. Was deze 1x per week en een onderbroek (’s nachts) 1x per week 3 à 4 dagen, of vaker zoals je gewend bent.  Voor sneller resultaat kun je ook dagelijks je kleding insprayen en overdag dragen.

Voorhoofd behandelen:
Wanneer het probleem meer op je voorhoofd zit zoals bij mij kun je de speciale bandeau (hoofdbandje) gebruiken en deze in sprayen met 4 spraytjes en daar mee om slapen. In het begin voelt het een beetje gek om hiermee te slapen maar gedurende de periode zal je hier snel aan gewend zijn. Was deze bandeau 1 à 2 keer per week op 40-60 graden en spray deze daarna opnieuw in. De bandeau krijg je gratis bij het product!

Tijd om het resultaat met jullie te delen:

Foto Instagram en site allaboutBertina.nl - PHITEX® CLEARUP, HÉT PRODUCT TEGEN ACNE, ROODHEID EN ONZUIVERHEDEN!

Hierboven zie je wat het product tot nu toe voor mijn huid gedaan heeft. Je kunt duidelijk zien dat mijn huid een stuk rustiger is geworden en dat de talgproductie, roodheden en ontstekingen zijn verminderd.  Mijn huid ziet er al een stuk egaler uit maar rond 8- 10 weken is het resultaat optimaal dus voorlopig blijf ik het zeker door gebruiken maar ik ben nu al heel erg blij en tevreden over het resultaat. Het heeft zeker veel gedaan voor mijn huid.

tgrtrt - PHITEX® CLEARUP, HÉT PRODUCT TEGEN ACNE, ROODHEID EN ONZUIVERHEDEN!

Conclusie:
Ik ben echt positief verrast! Bij veel andere producten is het toch lastig om echt de voorschriften van het product te volgen of om elke dag je huid goed te verzorgen en te reinigen, dan is dit product gewoon ideaal en vooral heel makkelijk om te gebruiken omdat je het maar één keer per week hoeft te gebruiken en ’s nachts het werk doet terwijl je ligt te slapen. Bij een goede huidverzorging, horen goede en juiste producten voor je huid en Phitex® is dat zeker! Het is een goede investering want ook al is het geen goedkoop product, het doet wel wat het belooft!

Phitex® ClearUp is te verkrijgen via www.phidermica.nl. De spray is zuinig in gebruik en een verpakking van 50ml (76,-) gaat bij correct gebruik voor de behandeling van het gezicht 2-3 maanden mee. De 100ml (132,-) kost relatief minder en kun je je gezicht een half jaar lang mee behandelen. De producten zijn inclusief bandeau, gratis ondersteuning en advies bij vragen over je huid en met gratis verzending.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 *dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   14 juli 2019 / 19:44

   Ongelofelijk hè?! Ik ook! Daar gaan we de komende tijd achter komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge