BITES WE LOVE BOX

95393 img 2821 - BITES WE LOVE BOX
Ik ben dol op tussendoortjes, het liefst snoep ik de hele dag door. Laatst ontving ik deze leuke, maar vooral gezonde box van de webshop Bites We Love. Deze box bevatten 4 gezonde tussendoortjes. Benieuwd  naar de tussendoortjes en mijn mening over deze bites? Lees dan even verder.

Bites We Love is een box met vier gezonde tussendoortjes. Gezond kan namelijk ook heel lekker zijn.  Bites We Love beid ook een abonnement, dit houd in dat je jij je eigen box kunt samenstellen voor €4,95  per week, en komt gewoon met de gewone briefpost dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Elke box bevat vier bites. Aan dit abonnement zitten nog veel meer voordelen want je kunt hem altijd opzeggen wanneer je dat wil, ook kun jezelf beslissing waar je de box naar toe laat sturen. Dus ben je een weekje ergens anders dan laat je hem gewoon sturen naar dat verblijfadres, super handig toch?
Op de site kun je heel eenvoudig een account aanmaken. Je kunt een weergave maken met je favoriete bites en je kunt ook aangeven welke vier bites jou box moeten bevatten. Je hebt ook de mogelijkheid om ook de bites voor de volgende box uit te zoeken. Iedere zakje bevat 40 gram, je kunt deze bites gewoon op snoepen of bijvoorbeeld in je yoghurt of een ander toetje doen, heerlijk toch om met deze bites je dag mee te beginnen of snel even tussen de middag, op school of je werk .
Op de site kun je heel makkelijk zien wat de ingrediënten zijn die het zakje(s) bevattten , dus je eet niet alleen gezond maar ook bewust. En er is genoeg keuze, want je hebt maar liefst 50 verschillende bites, voor ieder wat wils, als je nu wel of geen chocolade liefhebber bent of een zoetkauwer, er zit vast iets lekkers voor jou tussen. De bites zijn puur natuur dus geen kleur, geur of andere smaakstoffen. Bij je bestelling zit ook een folder waar in je nog een keer alle ingrediënten van de bites in staan. Ook de nummers van de bites staan nog een keer erop zodat je de volgende keer weet welk nummer je het lekkerste vond en die je misschien nog een keer opnieuw wil krijgen in deze box.
30d62 img 2825 - BITES WE LOVE BOX
4565d img 2811 - BITES WE LOVE BOX

De Bites We Love box ziet er super leuk uit, het is een langwerpige kartonnen doos met het logo erop. Onder iedere bite vind je een leuke tekst, super leuk detail. Zien de bites er niet lekker uit?!?
Het was echt enorm lastig om te zien, alles zag er zo lekker uit, maar uit eindelijk heb ik wel keuze kunnen maken en heb ik deze vier bites gekozen. Zoals je zit heb ik wel weer voor de chocolade versies gegaan, ik ben nu eenmaal dol op chocolade. Natuurlijk moet deze box goed geproefd worden daarom vroeg ik mijn zus om lekker met mij mee te genieten van deze box, en ook zij heeft haar mening geven over deze bites.

d4dfe img 2829 - BITES WE LOVE BOX

62884 img 2816 - BITES WE LOVE BOX
08c96 img 2818 - BITES WE LOVE BOX

De bites zitten allemaal in aparte zakje, makkelijk om mee te nemen naar school, werk of stage.
Ook onderweg in de trein en auto is het geen probleem om van deze gezonde snacks te genieten, want snoeien met deze snacks is bijna onmogelijk.

4bab6 img 2929 - BITES WE LOVE BOX

No16: Chocolate Orange

Deze bite bevat de volgende ingrediënten:
 • Melk chocolade druppels,
 • Jumbo Flame Rozijnen
 • Gedroogde sinaasappel cranberries

Over de bite: 
‘Never change a winning team. Chocolade en sinaasappel zijn nu eenmaal gek op elkaar, en wij op hen. Deze cranberries zijn sinaasappel-infused. Uiteráárd helemaal natuurlijk.’

6b689 img 2931 - BITES WE LOVE BOX

No 23: My Favorite Latte

Deze bite bevat de volgende ingrediënten:

 • Mokka melk chocoladedruppels
 • Ongebrande witte hazelnoten
 • Witte chocoladedruppels

Over de bite:
De meest gedronken koffie van Nederland in een bite. Mokka, witte chocolade en hazelnoten. Met een grote zak van deze bite moet je ons niet te lang alleen laten.’

27a44 img 2932 - BITES WE LOVE BOX

No 25: Salt & Sweet

Deze bite bevat de volgende ingrediënten:

 • Honning cashewnoten
 • Gezouten pinda’s
 • Suikerpinda’s
 • Gezouten cashewnoten

Over de bite:
‘Wij zijn suckers voor de combinatie van zoet en zout. Peanut butter-Jelly, pindarotsjes: dat werk. Deze romige, zoete cashews combineren geweldig met de zoutige pinda’s en de honing.’

d71f3 yum2byum - BITES WE LOVE BOX

No 59: Sweet Rosemary

Deze bite bevat de volgende ingrediënten:

 • Rozemarijn noten mix

 

Over de bite:
‘Verras jezelf met een heerlijke mix van zoet en hartig. Zoete, geroosterde noten met een snufje zout en rozemarijn is een geweldige combinatie.’
Van de vier hebben wij toch wel twee favorieten namelijk No 16 en No 23. We zijn nu eenmaal dol op chocolade en zelf ben ik ook gek op rozijnen, dus eigenlijk was dat best wel makkelijk en niet echt onverwacht dat deze twee favoriet zouden worden.

 

f212b img 2812 - BITES WE LOVE BOX

Conclusie:
De box zit er heel goed uit, ook de bezorging was heel snel en het is echt super handig dat dit gewoon met gewone briefpost thuis gestuurd wordt. De bites zien er goed uit en smaken ook nog eens lekker. Veel keuze en je kunt je eigen box samenstellen voor een klein prijsje. De webshop bied echt heel veel mogelijkheden aan hun klanten. Je kunt eindeloos combineren en voor ieder wat wils. Deze boxen zijn echt niet duur en alles is puur natuur. De webshop is heel erg overzichtelijk waardoor je als klant bewust bent van de ingrediënten die de bites bevatten zodat je de juiste keuze kunt maken. Wij hebben heel erg van deze box genoten. Dit is niet alleen een cadeau voor jezelf maar ook voor de feestdagen om cadeau te doen.


De Bites We Love box kost €4,95 per week – biteswelove.nl


Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

                                                                                  *Dit artikel is in samenwerking met biteswelove.nl

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge