TAG | THE CHRISTMAS

b0c2e img 3228 - TAG | THE CHRISTMAS

Morgen is het dan zover, dan is het first Christasday! Om nog even extra in de kerststemming te komen beantwoorden ik deze tag. Benieuwd welke kleur oogschaduw ik draag of wat ik ga doen met kerst? Lees dan gerust veder. Ik zeg Let’s goooo! 

Oogschaduw met kerst: zilver of goud
Oeh dat is een lastige vraag, ik draag eigenlijk allebei die kleuren. Ik kan echt niet kiezen hoor, vind allebei heel mooi en het ligt ook aan de outfit die je aan hebt.
Ik vind dat bij een zwarte outfit zilver veel mooier bij staat dan goud. Wat voor kleur ik dit jaar gebruik weet ik eigenlijk nog niet, misschien doe ik ze wel allebei.

Echte kerstboom of een neppe?

Nep, een echte is misschien wel iets leuker maar als je honden hebt is een echte kerstboom een ramp.
Overal liggen die naalden door je huis en het doet pijn aan de voetjes van de honden, daarom hebben we al jaren een kunstboom. Maar onze kerstboom ziet er net echt uit, je zult zo denken dat hij echt was.

Favoriete kerstliedje?
Ik vind bijna alle kerstliedjes erg leuk.
Ik heb wel een paar favorieten zoals:

Ariana Grande – Sinta Tell me

Natasha Bedingfield – Shake up Christmas
Kelly Clarkson –  Underneath the tree

Favoriete kerstfilm?

Santa buddies, zo’n schattige film met al die hondjes.

Uit eten of zelf koken?

Eigenlijk geen van beiden. Met feestdagen gaan we altijd gourmetten zowel de eerste kerstdag als de tweede kerstdag, altijd super gezellig en ook nog eens heel lekker.

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?
Bezoeken vind ik veel leuker om te doen. Heb nog nooit zo iets georganiseerd.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Ik hou van verrassingen en ik ben met alles blij want die gene heeft waarschijnlijk heel veel moeite gedaan om iets voor je te vinden. Maar je maakt me altijd blij met parfum, decoratie dingetjes voor me slaapkamer en natuurlijk make-up.

Leukste kerstervaring tot nu?
Dat waren alle kerstdagen dat oma en mama nog bij ons waren en dat we samen kerst konden vieren. Vorig jaar hebben mama en ik de kerstboom in een uur gezet wat echt mega snel is want we hebben een hele grote en ondertussen zongen we mee met Glennis Grace, deze cd hadden we toen gekocht omdat we allemaal fan zijn van Glennis maar dit jaar draait de cd niet en ook mama is er niet meer. Hadden we het maar geweten dat dit de aller laatste kerst zou zijn  met haar. Kerst word nooit meer zoals het was.

Witte kerst: ja of nee?
Ik ben helemaal geen type die houd van kou maar zonder sneeuw is geen echte kerst. De sneeuw maakt de kerst vaak toch wel extra af en dat zorgt meteen voor nog meer kerstgevoel en gezelligheid.

9382d img 2976 - TAG | THE CHRISTMAS

 

5b5fa img 2975 - TAG | THE CHRISTMAS

Kleuren in de kerstboom?
In de grote kerstboom hebben we altijd bruin en goud en dit jaar in onze mini kerstboompje ook.

Vroeger hadden mijn zus en ik een eigen kerstboom vol ballen in verschillende kleuren maar de laatste jaren zetten wij die niet meer op dus we hebben hem weg gedaan, nu viert iemand anders kerst met onze boom.

Jurkjes of winterse truien?
Ik hou zelf persoonlijk minder van jurkjes, ik ben meer van de truien dus geef mij maar gewoon een jeans, wintertruien en sneaks dan kan ik helemaal mezelf zijn en daar voel ik me ook het fijnste in. Heel af en toe in een gekke bui heb ik wel een jurkje aan.

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?
Vroeg opstaan! Ik hou ervan om lekker uit te slapen maar met de kerst moeten we altijd optreden dus moeten we vroeg opstaan zodat we optijd komen en nog even in kunnen spelen en alles moet natuurlijk ook klaar gezet worden. Heeft ook wel zijn voordelen vroeg opstaan want dan kun je extra lang kerst vieren en genieten.

Cadeautjes geven of krijgen?
Geven is natuurlijk super leuk maar het ontvangen vind ik toch wel het leukste hoor.
Hebberig hè? Een perfect cadeautje is altijd zo moeilijk en vaak moet je het heel lang voor je houden wat je gaat geven, dat is denk ik nog het lastigste van alles haha.

 

Fijne kerstdagen allemaal! Wat ga jij doen met kerst?
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

  1. 24 december 2015 / 11:37

    Ik wens jou ook een hele fijne kerst toe! Ik kies voor goud <3

  2. 24 december 2015 / 11:37

    Ik wens jou ook een hele fijne kerst toe! Ik kies voor goud <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge