PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #26

 

 

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #26

Goedemorgen beauty’s! Wat leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! In dit wekelijkse artikel deel ik een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Afgelopen week beantwoorde ik vragen wat de moeilijkste beslissing was of ik nog door zou willen leren en hoe ik mezelf zie in de spiegel. Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden? Klik en lees snel mee!

23 juli 2019: Wat was de moeilijkste beslissing vandaag?
Of ik mee ging naar een event in Zandvoort. Ik twijfelde heel even omdat het best wel ver van hier is en het zou die dag meer dan 40 graden worden. Uiteindelijk heb ik toch besloten om mee te gaan omdat het een hele leuke kans voor mij is was als blogger en ik kon weer gezellig bijkletsen met Angela en dan op zo’n event leer je ook andere bloggers kennen wat gewoon super leuk is.

24 juli 2019: Donder of licht?
Licht

25 juli 2019: Zou je nog door willen leren?
Voor wie mij al wat langer volgt weet dat ik mijn diploma Onderwijsassistent heb gehaald en dat ik op dit moment druk bezig ben met de toelatingstoetsen voor de PABO om door te leren voor leerkracht.

26 juli 2019: Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
Iemand die hard werkt en toe is aan vakantie en genieten. Ik heb de afgelopen jaren zoveel gegeven dat ik gewoon echt toe ben aan vakantie en genieten van leuke dingen ondanks dat er best wel wat zorgen zijn en dingen die mij bezig houden die ook een stukje onzekerheid mee brengen omdat ik gewoon niet weet waar ik aan toe ben en hoe dingen gaan lopen.

27 juli 2019: Wat is geweldig?
Teddy, wat hou ik van mijn kleine meisje en wat doet ze het goed. Voor wie het niet weet, ik heb sinds 4 weken een nieuw hondje Teddy. En je kunt haar volgen op Instagram, klik hier! Mocht je meer over haar willen weten of foto’s willen zien.

28 juli 2019: Heb je vandaag een leugen verteld?
Nee, ik lieg sowieso niet vaak want leugens komen altijd uit dus je kunt beter gewoon eerlijk zijn daar heb je meer aan.

29 juli 2019:  Wat is het leukste dat je vandaag hebt mee gemaakt?
Ik geniet op dit moment vooral van de vakantie. Lekker op pad zijn en genieten van de zomer met elkaar. Spelen met Coco en Teddy, bloggen… er is niet echt iets wat er voor mij uitspringt wat ik echt het leukste vind wat ik vandaag heb mee gemaakt.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge