Catice Illuminating Highlighter Pen

064a9 img 5308 - Catice Illuminating Highlighter Pen

Een tijdje terug scoorde ik deze  Illuminating Highlighter Pen van Catrice. In een hand om draai pen je een mooie glans op de jukbenderen en ogen. Ik vond deze zo mooi eruit zien dat ik besloot om hem te kopen en te reviewen. Benieuwd? Lees dan snel veder!

bf524 img 5315 - Catice Illuminating Highlighter Pen

De Illuminating Highlighter Pen heeft een koele roze glans, waardoor hij soms ook zilver kleurig lijkt.De Illuminating Highlighter Pen werkt met een handig draaisysteem aan de achterkant.Het product komt uit het kwastje maar het duur even voordat het product te voorschijn komt als je de pen voor het eerst gebruikt. Zoals je ziet is het kwastje nog stralend wit maar naar één keer gebruiken veranderd dit in roze door de highlighter. De highlighter geeft een prachtige subtiele glans. Zelf heb ik de highlighter aan gebracht op het wenkbrauwbot en jukbeenderen.

3ca97 bcc96820 ca52 492c b405 effa763b691e - Catice Illuminating Highlighter Pen

Ik vind deze highlighter echt prachtig. Het is niet echt één die je direct zit zitten of te veel glow geeft.
Ook op het wenkbrauwbot ziet het er heel natuurlijk uit maar zorgt hij toch wel voor een mooie glans, het maakt je look net iets meer af. Deze highlighter is perfect voor dagelijks gebruik.

Swatches:

83219 d4688310 077b 4f29 9b52 12ba40180e22 - Catice Illuminating Highlighter Pen

 

Wat een prachtige glans! Deze highlighter kun je voor zowel je ogen gebruiken als voor je gezicht. Je kunt dus alle kanten op met dit product en dit product ligt in het standaard schap van Catrice.
Ook is hij geschikt voor iedere huidtype. De highlighter blijft lang en mooi zitten, dit komt omdat het een vloeibare highlighter is waardoor de huid hem beter opneemt als het ware, deze highlighter is ook super handig om in te blenden alleen kan hij af en toe zorgen voor vlekken, dus het beste is om hem zo snel mogelijk in te blenden en een klein beetje te gebruiken zo voorkom je ook meteen dat hij te veel glow geeft want hij is heel goed gepigmenteerd. Ben je nu iets minder van een highlighters en hou je meer van een prachtige bronzer of van allebei? Dat is geen probleem want Catrice heeft deze niet alleen in een highlighter variant maar ook in een bronzer. Jammer genoeg kon ik deze niet meer scoren.

Conclusie:

Ik vind zowel de verpakking mooi als de highlighter zelf. I love pink! Ondanks dat hij goed gepigmenteerd is geeft hij toch een hele subtiele glans.Je kunt hem zowel voor ogen als voor je gezicht gebruiken. De highlighter pen werkt via een draaisysteem. Voor de eerste keer zul je 1000x moeten draaien voordat de roze highlighter te voorschijn komt uit het kwastje. De highlighter is makkelijk aan te brengen en te blenden.Kortom, ik ben groot fan van deze highlighter! 

Catice Illuminating Highlighter Pen kost € 3,99 – Kruidvat

Volg:
Delen:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge