3x Catrice Defining blush

59cde img 6038 - 3x Catrice Defining blush
Een blush is voor mij nooit onmisbaar, een beetje blush kan al snel meer kleur aan je gezicht geven en je look helemaal afmaken.Laatst waren de uitverkoopbakken weer goed gevuld met producten die voor een heel klein prijsje weg mochten, in deze bakken vond ik deze drie blushes van Catrice. Al een hele tijd stonden deze op mijn wishlist maar iedere keer liet ik ze toch weer liggen in hoop dat ik ze ooit zo kunnen kopen voor een laag prijsje. En laat ik zo’n geluksvogel zijn dat het mij gelukt is hihi.  De eerste Catrice blushes zijn voor mij een feit, zijn ze niet prachtig?!? Benieuwd? Lees dan snel mee.

Er zijn maar liefst 6 verschillende Defing blushes verkrijgbaar. Ik koos voor deze 3 kleuren omdat deze het beste qua kleur bij mij passen.Van links naar rechts: 050 Apropos Apricot , 030 Love & Peach en 040 Think Pink.De blush de zit een doorzichtig plastic doosje waar Catrice veel mee werkt.
Iedere blush heeft zijn eigen unieke patroon.

 

810fa img 6041 - 3x Catrice Defining blush
De ultra-elegante blush powder met vitamine C en E zorgt voor een stralende tint die ook nog eens natuurlijk oogt. De blush is goed gepigmenteerd en heeft een zachte textuur.De blush zorgt voor een prachtige finish waarmee jij je look helemaal afmaakt.
De kleuren 030 Love & Peach & 040 Think Pink spraken mij het meeste aan.Love & Peach is een echte blush om te dragen in de zomer. Een prachtige koraal kleur die er lekker uit knalt. Hetzelfde verhaal geldt eigenlijk ook voor de Think Pink, ik vind de kleur echt prachtig en op het oog is het toch een favoriet van deze drie. Ik ben ook erg benieuwd naar de 050 Apropos Apricot het is een wat bruinige blush die qua kleur veel overeenkomt met een bronzer. Zelf draag ik vaak de roze kleurtjes dus ik ben erg benieuwd hoe zo’n bruine blush bij mij staat en of het wel echt mijn ding is. Ik ben in iedere geval erg benieuwd naar het resultaat.
6b355 bruine - 3x Catrice Defining blush
040 Think Pink, een prachtige zoet roze kleur, hij is onwijs goed gepigmenteerd waardoor hij iets te fel en opvallend over komt. Ik denk dat deze blush meer ondraagbaarder is wanneer je wat bruiner bent zoals in de zomer, hij geeft overigens wel een prachtige glans.
21f6c oranje - 3x Catrice Defining blush
050 Apropos Apricot, een prachtige subtiele blush die niet meteen opvalt maar maar de glans in tegen wel. Als blush is hij misschien is te licht voor bepaalde huidtypes maar je zou hem perfect kunnen gebruiken als een highlighter.
af2f4 roze - 3x Catrice Defining blush

030 Love & Peach, je zou denken dat deze hij fel over zou als je kijkt naar de kleur van de blush maar juist in tegendeel. Een prachtige peach kleur. Een prachtig fris effect geeft hij aan je wangen.
Dit vind ik de mooiste blush van de drie blushes.

Swatches:

3392f img 8333 - 3x Catrice Defining blush

Conclusie:
Ik vind alle drie de blushes prachtig qua uiterlijk maar jammer genoeg is Think Pink toch iets te fel voor mij. Misschien dat hij wat beter draagbaar is in de zomer.Het zijn drie totaal verschillende blushes als je kijkt naar pigmentatie en glans. Love & Peach zou je heel fel verwachten maar geeft juist een prachtige subtiele kleur. Apropos Apricot doet mij zelf een beetje denken aan een bronzer maar als je kijkt naar de glans zou je hem ook kunnen dragen als een highlighter. Zoals je kunt zien aan de swatches zijn ze best goed gepigmenteerd voor een blush. Jammer genoeg merk je wel met het aanbrengen dat ze niet allemaal goed samengeperst zijn. Het beste is wel om deze blushes aan te brengen met een zwarte blush kwast. Prima blushes om te dragen en ze zien er ook nog eens heel leuk uit.

Catrice Defining blush kosten €3,59 per stuk (5 gram) –  Kruidvat of Trekpleister
Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 27 maart 2016 / 12:45

  Nice he die uitverkoop bakken! Zo scoor ik vaak nagellakjes! Ik ga aankomende week weer even een kijkje nemen bij kruidvat. Misschien dat er nog wat leuks tussen zit!

 2. 27 maart 2016 / 12:45

  Nice he die uitverkoop bakken! Zo scoor ik vaak nagellakjes! Ik ga aankomende week weer even een kijkje nemen bij kruidvat. Misschien dat er nog wat leuks tussen zit!

 3. 27 maart 2016 / 12:57

  Ik hou er enorm van, kan er uren in rond snuffelen. Zullen ze veel vaker moeten doen haha. Laatst heb ik ook nagellakjes gekocht, en ook uit de uitverkoopbakken.

 4. 27 maart 2016 / 12:57

  Ik hou er enorm van, kan er uren in rond snuffelen. Zullen ze veel vaker moeten doen haha. Laatst heb ik ook nagellakjes gekocht, en ook uit de uitverkoopbakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge