CATRICE HIGH GLOW MINERAL HIGHLIGHTING POWDER

5323e img 6136 - CATRICE HIGH GLOW MINERAL HIGHLIGHTING POWDER

Catrice heeft net als Essence een nieuwe collectie uitgebracht. Een van de nieuwe pronk stukken uit de nieuwe collectie is deze prachtige highlighter. Ik heb het dan ook over de Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder . Toen ik door de Trekpleister liep viel mijn oog meteen op deze highlighter. Velen van jullie zijn net als mij helemaal verliefd op deze highlighter want veel bloggers hebben deze inmiddels gekocht en hoe kan het eigenlijk ook anders. Benieuwd waarom je deze highlighter zeker in je stash moet hebben? Lees dan even verder!

2b9ff img 6138 - CATRICE HIGH GLOW MINERAL HIGHLIGHTING POWDER

 De Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder zit in een stevig doorzichtige plastic verpakking, eigenlijk de standaard verpakking voor Catrice maar ondanks dat valt het meteen op hoe mooie glans deze highlighter bevat. Hij deed mij heel erg denken aan de soft & gentle van MAC alleen is deze highlighter van kleur. Als je hem in de zon houd zie je hoeveel kleine shimmers in dit product verwerkt zitten.

 09a48 picmonkey2bcollage - CATRICE HIGH GLOW MINERAL HIGHLIGHTING POWDER

 Links: met flits        Rechts: in gewoon daglicht
Het is een gebakken highlighter met mineralen wat de naam al een beetje verklapte, waardoor dit product hoeveel kleine shimmers bevat. De highlighter heeft een zachte textuur en zorgt voor een natuurlijk stralend effect. 

a4639 img 6303 - CATRICE HIGH GLOW MINERAL HIGHLIGHTING POWDER

 Wat een prachtige glow en zo als je ziet is hij super gepigmenteerd. Dit had een highlighter van MAC kunnen zijn, ik vind hem echt prachtig! 

ad759 1 - CATRICE HIGH GLOW MINERAL HIGHLIGHTING POWDER
Conclusie: 
De Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder vind ik echt prachtig. Hij geeft een hele mooie glans wat toch erg subtiel is om te dragen. Ondanks dat de verpakking erg basic is, valt de prachtige glans van de highlighter extra op. Het is een highlighter die gebakken is en zelf vind ik dit vaak de mooiste highlighters die er zijn. Deze highlighter is gewoon een prachtige toevoeging aan je stash en ik ben ontzettend blij met dit nieuwe product. Deze highlighter is niet alleen super mooi maar ook nog eens heel budget.
Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder kost €4,99 – Trekpleister / Kruidvat
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 1 maart 2016 / 18:41

  Oeh, hij is echt mooi! Een meer dagelijkse highlighter 🙂

 2. 1 maart 2016 / 18:41

  Oeh, hij is echt mooi! Een meer dagelijkse highlighter 🙂

 3. 2 maart 2016 / 16:46

  Het is zeker een grote aanrader. Hij is niet alleen prachtig om te zien maar ook om te dragen en ook voor dagelijks gebruik zoals je al aangaf.

 4. 2 maart 2016 / 16:46

  Het is zeker een grote aanrader. Hij is niet alleen prachtig om te zien maar ook om te dragen en ook voor dagelijks gebruik zoals je al aangaf.

 5. 3 maart 2016 / 20:39

  Kijk dat is nog eens een leuke nieuwe toevoeging aan het assortiment, ziet er echt mooi uit x

 6. 3 maart 2016 / 20:39

  Kijk dat is nog eens een leuke nieuwe toevoeging aan het assortiment, ziet er echt mooi uit x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge