NYC SMOKIN ‘HOT SHOW TIME VOLUME MASCARA

8c94a img 6227 - NYC SMOKIN 'HOT SHOW TIME VOLUME MASCARA

De mascara’s van het merk NYC heb ik de laatste tijd helemaal ontdekt. Een tijdje geleden kocht ik de DEMI LOVATO VULUME & LENGTH MASCARA 900 BLACK maar deze is inmiddels zo goed als op en dat betekend dat ik opzoek moet naar een nieuwe favoriet. Benieuwd wat ik van deze mascara vond, dan kun je hier klikken voor de review. Benieuwd of de NYC Smokin ‘Hot Show me time volume mascara mijn nieuwe favoriet geworden is? Klik snel veder!

d71b2 img 6213 - NYC SMOKIN 'HOT SHOW TIME VOLUME MASCARA


NYC is net als Catrice en Essence een budget merk. In de reclame folder kwam ik er achter dat de Kruidvat een actie had en dat twee NYC producten maar 5 euro koste. Ik als beautyliefhebber kon deze actie niet aan mij voorbij laten gaan want ik wilde eigenlijk de mascara van Demi Lovato weer hebben maar jammer genoeg waren deze allemaal uit gekocht en het was ook nog eens een limited edition. Dat was even flink balen maar ik ging opzoek in het schap en kwam onder ander deze mascara tegen, ook het tweede product wat ik koos is een mascara van NYC namelijk de NYC Big Bold Curl mascara. Deze ga ik later reviewen voor jullie.

De NYC Smokin ‘Hot Show me time volume mascara klinkt spannend maar vooral erg sexy. Volgens NYC draait de show om jou wimpers. Ik ben erg benieuwd of mijn wimpers er glamorous eruit komen te zien en de show gaan stelen. De verpakking van de mascara is vrij basic, door de verschillende letter types ziet er leuk uit maar het is alles behalve spannend of sexy. Eigenlijk is het best wel saai. De kleur van de mascara vind ik erg origineel bedacht, datzelfde geldt ook voor de naam van de mascara. Op de achterkant van de mascara staat dat hij 9x meer volume moet geven dan andere mascara’s. Ik ben erg benieuwd!

Als ik de huls opendraai kom ik als eerst een heel klein,compact en dun mascaraborsteltje tegen.
Dat had ik zeker niet verwacht want de meeste volume mascara’s bevatten allemaal een groot en dik borsteltje. Ik was eigenlijk met stomheid geslagen.

1e417 img 6223 - NYC SMOKIN 'HOT SHOW TIME VOLUME MASCARA
Het borsteltje is van plastic haartjes gemaakt. Het borsteltje is heel compact en meteen zit er al veel mascara aan. ik ben erg benieuwd naar het effect die deze mascara mijn wimpers gaan geven.
ac435 ok - NYC SMOKIN 'HOT SHOW TIME VOLUME MASCARALinks: met mascara                 Rechts:  zonder mascara

 7c815 ok1 - NYC SMOKIN 'HOT SHOW TIME VOLUME MASCARA

Ik ben zeker verrast door deze mascara. Er valt geen klontje te bekennen en dat vind ik altijd al een heel plus punt bij een mascara. Ook plakken je wimpers niet aan elkaar en geeft de mascara een mooie krul aan je wimpers. Ook zien de wimpers er langer uit zoals de mascara beloofd had. De mascara blijft goed en lang zitten en zorgt niet voor een zwarte waas en de prijs is al helemaal om enthousiast van te worden. Maar is dit een nieuwe favoriet?

2a0e6 img 6386 - NYC SMOKIN 'HOT SHOW TIME VOLUME MASCARA
Conclusie:
De verpakking mag misschien een klein beetje tegen vallen maar de mascara is perfect. Hij zorgt voor een mooie krul en voor lengte. Hij laat je wimpers niet plakken, geen zwarte waas, geen klontjes. Eigenlijk doet deze mascara alles wat je van een mascara zou verwachten en deze mascara is ook nog eens heel budget. Maar ik kan met een gerust hart zeggen dat ik een goede opvolger voor de Demi Lovato mascara heb gevonden. Hij heeft zeker een plek in mijn hard veroverd en ik gebruik hem nu iedere dag, dat viel misschien al wel te zien aan de foto’s hahah.
NYC Smokin ‘Hot Show me time volume mascara  kost € 1,99  – Kruidvat / Trekpleister
Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge