TWEE LIEFDES KOMEN SAMEN, ZEG HALLO TEGEN ONZE BUDDY!

ac312 image1 - TWEE LIEFDES KOMEN SAMEN, ZEG HALLO TEGEN ONZE BUDDY!
Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan namelijk een nieuwe kleine viervoeter. En 27 februari was het dan zover, voor het eerst maakte wij kennis met onze Buddy. Benieuwd naar het verhaal achter Buddy is en hoe we hem gevonden hebben? Lees dan gerust verder!

Al mijn hele leven hebben wij katten en poezen gehad maar sinds een paar jaar is onze laatste kat overleden op oudere leeftijd, iedere dag mis ik nog mijn kleine maatje. Altijd bleef er een soort gemis van een kleine poezenvriend binnen ons gezin. Voordat we gingen verhuizen hebben wij als gezin besloten om een kat of poes te nemen, maar alleen als we over waren in ons nieuwe huis en als de rust weer gekeerd was. Ondanks dat onze Buddy eerder dan gepland maar hij is meer dan welkom bij ons.Op 29 februari maakte Buddy kennis met zijn nieuwe huisje.

0cfe9 image2 - TWEE LIEFDES KOMEN SAMEN, ZEG HALLO TEGEN ONZE BUDDY!

Van zwerfkat naar huiskat.
Buddy is op 20-7-2015 geboren en dat betekend dat hij nog geen acht maanden is. Buddy is op straat geboren en opgegroeid net als zijn vriendje die paar maanden ouder is als hij. Als kitten is hij dus aan zijn lot overgelaten maar gelukkig bestaan er goede mensen die ervoor gezorgd hebben ,dat het goed kwam met deze twee. Een klein tijdje heeft hij bij een verzorger van de dierenpension gewoond zodat hij aan kon sterken en is op 15 september samen met mijn maatje naar het dierenpension gebracht, wachtende op een baasje en een fijn thuis.

Onze eerste ontmoeting met Buddy en de nieuwe toekomst voor hem.
Via internet kwam in terecht bij een plaatselijke dierenpension, meteen belden wij er naar toe om te vragen of ze een leuk kat / poes voor ons hadden die ook binnen ons gezin zou passen. Wat het zou worden maakte ons helemaal niet uit en als hij maar lief en van knuffelen houd. Aan ons werden drie kattenkamers laten zien vol met katten en poezen die wachtten op een nieuw baasje. Als je zo iets zit breekt gewoon je hart, al die kleine dieren die zoveel mee gemaakt hebben en nergens echt welkom waren, in hoop dat jij ze mee neemt naar huis.

Met een aantal vier voetteertjes geknuffeld te hebben werd de keuze steeds moeilijker voor ons want als het aan ons lag, namen we ze allemaal mee maar dat is natuurlijk niet mogelijk. In de laatste kamer liepen twee kittens werd ons verteld. Toen we gingen kijken kwamen de twee ons te gemoed lopen toen we de deur openen deden van de kamer. Allebei wilde ze meteen met ons spelen en knuffelen. Deze twee kittens bleek Buddy en zijn maatje te zijn.

d332b image3 - TWEE LIEFDES KOMEN SAMEN, ZEG HALLO TEGEN ONZE BUDDY!

Toen de beslissing moest worden gemaakt kozen we voor één van de kittens. Buddy is een Europees kort haar tenminste dat word gezegd en heeft drie verschillende kleuren qua vacht. Dat is erg bijzonder voor een kater want 1 op de 3000 heeft dat normaal zijn het poezen die drie kleurig zijn dus Buddy is daarin hele bijzonder. We mochten Buddy dezelfde dag mee nemen maar aangezien het zaterdag was en inmiddels al over vier uur was, was er geen tijd meer om nog naar de winkel te gaan om spulletjes voor Buddy te komen, want wij hadden geen kattenspulletjes meer dus dat zou niet handig zijn als deze kleine al zou komen dus in overleg mochten wij hem maandag 29 februari ophalen.

Toen het zo ver was hebben we eerst de papieren klaar gemaakt op het dierenpension, daarna brachten ze onze nieuwe kleine vriend binnen. Ondanks dat hij in een reiskoffertje wilde hij al meteen naar ons toe en met ons knuffelen. Voor de tweede keer was het weer liefde op het tweede gezicht en we zagen aan Buddy dat hij opgelucht was dat hij met ons mee mocht.  Aangezien wij geen mandje bij ons hadden hadden ze bij het dierenpension een doosje in elkaar geknutseld waar hij in gezet werd. Samen met Buddy zat ik op de achterbank maar Buddy had het wel gehad met die eenzaamheid en maakte de doos open en klom bij mij op schoot. Bijna de hele terug reis heeft hij uit het raampje gekeken. Ook gaf hij meteen pootjes en likjes en waren we meteen de beste vrienden van elkaar.

Eenmaal thuis maakte Buddy kennis met onze hondjes maar ook dat was voor geen enkel partij een probleem en al snel werd er tussen hun vriendschap gesloten. Meteen voelde Buddy zich thuis en is vanaf dag één al onafscheidelijk van mij. Ook slaapt hij bij de honden in de hondenmand, het voelt voor hem als zijn thuis en hij heeft het meer dan zijn zin. Het leek al naar een uur als of hij al jaren bij ons woonde, zo vertrouwd voelt het al voor hem maar ook voor ons. Ondanks dat hij weg is bij zijn maatje is hij daar helemaal niet treurig om want hij heeft nu nieuwe vrienden en een paar lieve baasjes waar hij nu al helemaal gek op is.

Jullie zullen ongetwijfeld meer artikels over Buddy lezen en ook foto’s voorbij zien komen op sociaal media. Als je vragen hebt over Buddy laat ze mij gerust weten in een reactie.
Dus hierbij alvast sorry voor de Buddy spam.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 4 maart 2016 / 07:47

  Wat fijn dat Buddy zich zo snel thuis voelt! Dat is echt een heel goed teken. Mooi verhaal en lieve poes!

 2. 4 maart 2016 / 07:47

  Wat fijn dat Buddy zich zo snel thuis voelt! Dat is echt een heel goed teken. Mooi verhaal en lieve poes!

 3. 4 maart 2016 / 11:59

  Ja dat vonden wij ook super fijn. Eindelijke heeft hij een thuis waar hij zo naar verlangde. Het is zeker een lieverd.

 4. 4 maart 2016 / 11:59

  Ja dat vonden wij ook super fijn. Eindelijke heeft hij een thuis waar hij zo naar verlangde. Het is zeker een lieverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge