CATRICE LIMITED EDITION ‘OUR HEARTBEAT PROJECT’

catrice heatybeat project - CATRICE LIMITED EDITION ‘OUR HEARTBEAT PROJECT’

Een van de bestsellers in ons assortiment – de Liquid Camouflage High Coverage Concealer – is de hoofdrolspeler in een speciaal project dat ons aan het hart gaat. Als onderdeel van de CATRICE Limited Edition “Our Heartbeat Project” zal de vloeibare concealer vanaf eind juni tot begin augustus verkrijgbaar zijn in een exclusief design. CATRICE doneert 10% van de verkoopopbrengst aan de volgende organisaties: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida en het Beauty For Life Program, dat sociaal achtergestelde vrouwen uit Syrië, Colombia en Duitsland ondersteunt – dit alles in lijn met het CATRICE motto: #makeupartistsatheart. De initiatieven zijn erop gericht om vrouwen de opleiding te bieden die ze nodig hebben voor hun droombaan als visagist of nagelstylist. Hiermee worden ze niet alleen geholpen hun creativiteit te ontwikkelen, maar ook om financieel onafhankelijk te worden. Meer weten? Klik en lees snel verder!

catrice liquid camouflage - CATRICE LIMITED EDITION ‘OUR HEARTBEAT PROJECT’

Our Heartbeat Project * Liquid Camouflage High Coverage Concealer – € 3,59
Het is een van de lievelingen binnen het CATRICE standaard assortiment en de absolute favoriet van veel beauty-addicts: de hooggepigmenteerde Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Dankzij de goede dekking camoufleert de vloeibare concealer donkere kringen, onregelmatigheden van de huid en zelfs tatoeages; dit alles zonder de huid uit te drogen. Bovendien is de concealer waterproof en bijzonder langhoudend – een echte redder in beauty-nood. Nu verkrijgbaar in een gelimiteerde roségouden uitgave met hartslagmotief. Verbetert niet alleen make-up looks maar een deel van de opbrengst gaat nu ook naar het bevorderen van leefsituaties!

De vloeibare concealer is vanaf eind juni tot begin augustus verkrijgbaar zijn in een exclusief design.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 15 april 2019 / 16:53

  wat een prachtig initiatief. ik ge gebruik deze concealer niet maar ga hem wel kopen om de goede doelen te steunen. en tsja als zuster vind ik de hartslag op de verpakking een leuk detail
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Poetry Art lipgloss en parfumMy Profile

  • Bertina
   Auteur
   16 april 2019 / 19:11

   Ik vind het echt goed dat ook aan dit soort dingen aandacht aanbesteed wordt door dit soort campagnes en acties. Ik ga hem zeker inslaan als die verkrijgbaar is. Wat fijn dat jij ook het goede doelt wilt sturen door deze concealer te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge