DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES

4f8ae dsc063812b252812529 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
Ik heb weer hele leuke sieraden aan mijn sieraden stash mogen toevoegen! Ik ontving namelijk een pakketje met handgemaakte producten van de webshop brandswaxandkiddies. Deze webshop verkoopt niet alleen handgemaakte sieraden maar ook waxmelts, waskrijtjes, badfizzies en nog veel meer items voor een heel fijn prijsje. Vandaag laat ik jullie zien welke items ik mocht ontvangen en wat mijn eerste indruk van is deze producten. Kijk je mee?

Zoals de meeste wel weten, ben ik verslaafd aan sieraden. Het maakt je outfit helemaal af! Vooral chockerkettingen draag ik heel erg vaak en heb ik middels heel wat van deze kettingen. Brandswaxandkiddies maken zelf ook gepersonaliseerde chockers en ontvang drie verschillende chocker kettingen.

f37bb img 1413 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
Chocker ketting met bel – € 2,00
Hoe leuk is deze chocker met belletje? Het is een paarse velvet chocker met een heel klein zilveren belletje eraan, echt super cute! Zelf vind ik deze chocker het leukste om te combineren met een zwarte outfit zodat hij extra goed opvalt. De ketting is in lengte verstelbaar.
d903d img 1433 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
eba6f dsc06410 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
 Drie laagse choker ketting ‘love, peach, happiness – € 3,50
De volgende chocker heeft drie verschillende laagjes met aan elk laagje een bedel. Door dat de sude-leather koordjes verschillen in de lengte vallen de bedels heel erg mooi onder elkaar. Deze chocker past bij elke (kleur) outfit en is ook in lengte verstelbaar.
e9c8a img 1460 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
f73e2 dsc06414 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES

 

Chocker ketting met veer – € 2,00
Dit is toch wel mijn favoriete chocker! Toen ik hem voorbij zag komen op de Instagrampagina van Bandswaxandkiddies wilde ik deze hebben. Deze chocker heeft een bruine band met kleine zilveren ronden studs en er hangt een veertje aan. Deze chocker is met zoveel outfits te combineren en zit ook nog eens heel erg fijn. Ook deze chocker is in lengte verstelbaar.
Over de sieraden: 
Alle sieraden zijn te combineren met andere bedels en verschillende koorden. Op deze manier worden jouw sieraden helemaal gepersonaliseerd waardoor elk item uniek is. De sieraden hebben geen vaste prijs, dit heeft te maken met materiaal. Alle producten die zij verkopen zijn handgemaakt en zijn nikkelvrij.
99072 dsc06396 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
0af64 dsc06402 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
5-delige armbandset ‘Hope, Peach, Faith’ – € 14,95
Naast de drie chockers ontving ik ook een 5-delig armbandsetje. Ik vind vooral dat de kleuren heel erg goed bij elkaar passen. Ik heb zelf hele dunne polsen waardoor de meeste armbandjes veel te groot zijn maar deze precies goed! De twee witte armbandjes hebben elastiek en de andere drie armbandjes zijn in lengte verstelbaar. De lengte van de armbandjes zijn 16 cm en doordat ze verstelbaar zijn heb je 2,5 cm verlening. Deze armbandjes zijn in verschillende kleuren te bestellen.
a63b0 dsc06426 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
46edc dsc06428 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
Waxmelts – € 0,70 per stuk
Ik houd ervan! Zo’n klein blokje in een brandertje wat je kamer vult met een heerlijke intense geur! Het assortiment kent verschillende geuren en kleuren. Je kunt zelfs je eigen waxmelts samenstellen.nNiet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen. Ik ontving de geuren: appel-kaneel, 1 Million (heren), Zwitsal, Katoen- fris, Aliën (parfume), Vanille crème, Lavendel, Anti-Stress, Rozen, Coco-Vanilla, Anijs. Mijn favorieten geuren zijn toch wel rozen, appel-kaneel en katoen-fris.
7f70f dsc06430 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES

Badfizzies – € 0,40 per stuk
Ook heb ik nog drie badfizzies ontvangen. Helaas heb ik alleen een douch maar ze ruiken echt heerlijk! Misschien dat ik deze in een winactie stop.

9d721 dsc06438 edited - DE LEUKSTE ITEMS VAN BRANDSWAXANDKIDDIES
Benieuwd naar alle andere items, neem dan zeker even een kijkje op hun Facebook en Instagram pagina. De producten kun je zowel daar als online bestellen bij etsy.com. Alle bovenstaande prijzen zijn excl. verzendkosten.


*Dit artikel is in samenwerking met Brandwaxandkiddies
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge