W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER

b0d0f dsc05722 edited - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER
Inmiddels kent iedereen het leuke budgetmerk W7 wel. Door middel van goede dupes is dit merk razend populair geworden. W7 staat vooral bekend om haar oogschaduwpalettes maar wist je dat dit low-budget merk ook prachtige blushes verkoopt? Vandaag laat ik jullie kennis maken met deze W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher, die niet alleen mooi is om naar te kijken maar ook van goede kwaliteit is en vooral lekker betaalbaar. Kijk en lees je mee?

fcba7 dsc05701 edited2 - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER
The Honey Queen Honeycomb Blusher is een dupe van Benefit’s Sugarbomb blush. Net als Benefit heeft W7 gebruik gemaakt van een stevige kartonnen verpakking. Het patroon op zowel de buitenkant van de verpakking als in de blush zelf heeft W7 een honinggraat print verwerkt. Leuk dat W7 de naam en de verpakking van de blush op elkaar heeft afgestemd. Ziet er leuk uit!
db908 dsc05706 edited - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER
De blush bestaat uit vier verschillende kleuren namelijk: koraal, oranje, roze en mauve. Wanneer je het dekseltje van de blush haalt zie je niet meteen het mooie patroon die de vier kleuren vormen maar ook dat de blush hele mooie gouden glitters bevat.
06934 dsc05714 edited - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER
Bij de blush krijg je een kwastje, waarmee je eventueel het product mee zou kunnen aanbrengen. De kwast voelt ontzettend zacht aan maar is voelt wel wat slap aan om een poeder op het gezicht aan te brengen maar hij zou wel heel erg goed werken om mee te contouren. Toch is het een leuke toevoeging aan het product en hij ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Swatches:

f9140 dsc06345 edited - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER

 De vlakjes zijn net wat te klein om los van elkaar te swatchen en te gebruiken. Deze kleur en glans krijg je dus als je de vier tinten met elkaar mengt. Het is liefelijke oranje, koraal kleur. Door de gouden glitters bevat de blush een hele mooie glow. Zelf vind ik het effect ontzettend mooi eruit zien en het oogt ook nog eens heel natuurlijk.

De blush is behoorlijk gepigmenteerd en is daardoor nogal poederig. Helaas komt dat vaker voor bij de producten van W7. Wanneer je de blush wilt aanbrengen kunt je het beste eerst even je kwast goed aftikken om blushblunders te voorkomen. Je hebt al voldoende product wanneer je de kwast voorzichtig in het product dept.
c3210 naamloos - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER

Het is even goed kijken op de foto voordat je hem ziet zitten. W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher zorgt voor een hele frisse oranje / koraal kleur aan je wangen. Het is een hele subtiele roze tint die heel erg geschikt is voor dames met een bleke huid. Hij smelt heel goed met mijn huid en geeft een heel klein beetje kleur af wat zorgt voor een heel natuurlijk effect. En dan die mooie glow, echt prachtig! Dit product is dan ook een blush en highlighter in één te noemen.

 

f43d7 dsc05724 edited2b252812529 - W7 THE HONEY QUEEN HONEYCOMB BLUSHER
Conclusie:
De W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher is een ontzettend mooie, betaalbare en kwalitatief goede blush. De naam past goed bij het product, de verpakking sluit er goed bij aan en leuk dat W7 gebruik gemaakt heeft van vier verschillende tinten om de print in de verpakking terug te brengen in het product. Wanneer je de vier kleuren met elkaar mengt krijg je een prachtige koraal tint met een hele mooie gouden glas. Het product is zuinig in gebruik omdat je maar een heel klein beetje product nodig bent omdat je al snel te veel hebt dus pas daar wel goed voorop om blushblunders te voorkomen want door de goede pigmentatie is hij vrij poederig. Kortom een heerlijk budgetproduct om  te hebben.

 

W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher is te koop voor €4,49 bij verschillende webshops en onder andere bij de OP=OP Shop.
Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge