ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

IMG 5250 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

In de vernieuwde assortiment update van Essence zit een heel tof oogschaduw palette namelijk het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette. Dit palette bevat 12 verschillende oogschaduw kleuren waarmee je alle kanten op kunt of je nu houdt van zachte of juist expressieve look. Kijk en lees je mee?

Ik vind de verpakking van dit palette echt prachtig!!! Het nieuwe Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette is gemaakt van karton en is best wel een groot van formaat. Hij is niet bedoelt om mee te nemen opreis want daar is hij vrij groot voor. Het palette gaat open en dicht met een magnetische sluiting en voelt stevig aan. Ik vind de print op de voorkant palette echt prachtig door de paars, roze tinten en de leuke cactus.

IMG 5229 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

De kleuren van de voorkant van het palette komen heel erg mooi overeen met de kleuren in het palette. De oogschaduwkleuren zijn geïnspireerd op de kleuren van een zonsondergang in de woestijn zoals je kunt zien op de voorkant van het palette. Daar heeft Essence echt goed over na gedacht.

IMG 5245 2 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

IMG 5248 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

En zo ziet het palette van de binnenkant eruit. Zoals ik al zei is het een vrij groot palette, hij bevat verder geen kwastje waar je de oogschaduws mee zou kunnen aanbrengen maar wel een grote spiegel in de deksel. Compact is hij niet maar hij ziet er wel prachtig uit! De kleuren van het palette zijn heel divers, het palette bevat namelijk matte, glanzende en metallic effecten. Ondanks dat het best wel verschillende kleuren zijn, kun je ze prima met elkaar combineren. Je kunt er zowel een subtiele als opvallende looks ermee maken.

Swatches:

WhatsApp Image 2019 11 01 at 15.21.52 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

WhatsApp Image 2019 11 01 at 15.13.59 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

O wauw! Dit zag ik echt niet aankomen, wat een pigmentatie! Normaal zijn de oogschaduws van Essence niet super gepigmenteerd en wanneer je ze vaak mooi met elkaar probeert te blenden zie je niks meer van maar dit ziet er echt goed uit! Ik ben enthousiast. Krijg meteen zin om met deze kleuren te gaan spelen en toffe looks ermee te creëren.

Naamloos 2 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat een onwijs tof palette!!! De kleuren brengen makkelijk aan, bevatten veel pigmentatie, blenden makkelijk en mooi uit zonder dat ze intensiteit verliezen. Dit palette wil je toch gewoon hebben in je stash!?

IMG 5254 - ESSENCE EPIC SUNSET EYESHADOW PALETTE

Conclusie:
Ik hoef denk ik niet meer te zeggen hoe enthousiast ik ben over het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette. Het is niet alleen een prachtig palette om te zien maar ook om te gebruiken. De oogschaduws bevatten veel pigment, zijn makkelijk en fijn in gebruik, de oogschaduws zijn makkelijk te blenden zonder dat ze de intensiteit verliezen. Het is echt een palette waar je alle kanten mee op kunt. Echt een geweldige toevoeging aan het Essence assortiment!

 

Het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette is te koop voor € 9,99 bij de Kruidvat en Etos.

 

*Dit artikel bevat gekregen producten

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. Linda Raaijmakers
    27 november 2019 / 18:18

    Wauw! Wat een kleuren en voor dat bedrag kun je het niet laten liggen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge