MAC COSMETICS | WORLD AIDS DAY ’19

unnamed 1 - MAC COSMETICS | WORLD AIDS DAY ’19

Op 1 december is het World Aids Day. M.A.C Cosmetics, Orange Babies en Dance4Life werken al 25 jaar samen aan betere leefomstandigheden voor hiv/aids dragers wereldwijd. De gehele opbrengst van de VIVA Glam wordt verdeeld over beide organisaties. Dankzij de VIVA Glam is er al meer dan 500 miljoen US Dollar opgehaald. Nog steeds is het belangrijk dat er actie wordt ondernomen. Vandaag de dag leven nog 37.9 miljoen mensen met hiv/aids. Meer weten? Klik en lees snel mee!

Viva Glam workshop
Om meer awareness te krijgen rondom deze dag organiseert M.A.C in samenwerking met Dance4Life en Orange Babies drie besloten workshops in de MAC Store te Leidsestraat op 28 november. De eerste twee workshops worden gegeven aan o.a. ambassadeurs van Orange Babies en Dance4Life. Ook krijgen consumenten de kans om een VIVA Glam workshop bij te wonen verzorgd door SR MUA Connie Man. In totaal kunnen 10 consumenten een plek bemachtigen voor de laatste workshop door via Instagram te laten weten waarom zij de strijd tegen HIV/Aids steunen. Op 25 november worden de winnaars bekend gemaakt via de social media kanalen van MAC Cosmetics, Dance4Life en Orange Babies.

#everydayisworldaidsday

mac - MAC COSMETICS | WORLD AIDS DAY ’19

Over M·A·C AIDS Fund 
De missie van het M·A·C AIDS Fund (MAF) is om mensen wereldwijd van All Ages, All Races, All Genders te helpen die getroffen zijn door hiv/aids. 100% van de verkoopprijs van VIVA GLAM Lipstick (€19,50,-) wordt gedoneerd voor de bestrijding van hiv/aids. De VIVA Glam heeft dit jaar een special edition gezien het 25 jarig bestaan. Meer informatie via www.macaidsfund.org

Over Orange Babies 
Orange Babies ambieert een wereld waar geen baby’s meer worden geboren met hiv, en wij streven naar een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren, die de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. De Nederlandse stichting is in 1999 opgericht door drie bevlogen heren uit de wereld van make-up, mode en design. Zij bundelden hun krachten om te werken aan een hiv- en aids vrije wereld. Op dit moment initieert en ondersteunt Orange Babies een twintigtal projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika.

Over Dance4Life
Dance4Life danst tot Hiv/aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld de wereld uit zijn. Onveilige seks is wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste en snelst groeiende gezondheidsbedreigingen voor jongeren. Dance4Life werkt samen met jongeren aan een toekomst waarin zij zelf gezonde seksuele keuzes kunnen maken. Met de universele taal van dans en muziek worden zij betrokken en geïnspireerd. Het werk van Dance4Life vindt plaats in 15 landen, waaronder in Nederland, en heeft al meer dan 2 miljoen jongeren bereikt.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge