KRUIDVAT BRENGT EEN NIEUWE WIMPERSERUM UIT

Kruidvat Lash Booster 2 E999 - KRUIDVAT BRENGT EEN NIEUWE WIMPERSERUM UIT

Lange en volle wimpers zijn een droom van ons allemaal. Met de nieuwe Lash Booster van Kruidvat is deze droom binnen handbereik! De Lash Booster is een intensief verzorgend wimperserum voor zichtbaar langere, dikkere en vollere wimpers. Vandaag vertel ik je alles over dit nieuwe wimperserum van Kruidvat. Lees je mee?

De booster bevat een actief 3-peptidencomplex* en hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor een hydraterende werking en verbetert en versterkt de haarstructuur van de wimpers. Daarnaast is het wimperserum verrijkt met biotine en allantoïne voor herstel van de natuurlijke glans.

Kruidvat Lash Booster 1 E999 - KRUIDVAT BRENGT EEN NIEUWE WIMPERSERUM UIT

Het product heeft een milde formule en prikt niet in de ogen. Tot slot bevat het product extract van de klaverbloem, welke traditioneel wordt gebruikt om haarverlies te voorkomen. De booster is oftalmologisch en dermatologisch goedgekeurd en heeft binnen vier weken meetbaar en bewezen resultaat met tot wel 37% langere wimpers. De booster is tevens vegan en ongeparfumeerd.

Gebruiksadvies
Voor optimaal resultaat gebruik je dit serum 16 weken, eenmaal per dag, op gereinigde ogen voor het slapen gaan, in een dun lijntje langs de bovenste wimperlijn. Om het effect na de volledige kuur te behouden gebruik je het serum drie tot vier keer per week.

 

De Kruidvat Lash Booster is vanaf  morgen (26 november 2019) verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl voor € 9,99. Ik ben ontzettend benieuwd of dit nieuwe serum de Lash Serum kan overtreffen en net zo populair  gaat wordt als zijn voorganger. 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge