ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL

ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL  - ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL

Een tijdje geleden kwam ik in contact met de webshop drukwerknodig.nl. Bij deze webshop kun zowel zakelijk als particulier drukwerk bestellen, denk bijvoorbeeld aan mokken, boeken, T-shirts, flyers, posters enz. In samenwerking met drukwerknodig.nl heb ik een eigen mok mogen ontwerpen. Ik wil je vandaag graag wat meer vertellen over deze webshop en mijn ontworpen mok. Lees je gezellig mee?

Meer over Drukwerknodig.nl:
Bij Drukwerknodig.nl kunt je gemakkelijk via de website promotiemateriaal bestellen of gepersonaliseerde cadeaus. Al meer dan 25 jaar verzorgen ze drukwerk voor winkelketens en particulieren binnen Nederland. Drukwerknodig.nl is vooral gespecialiseerd in het drukken van boeken maar ook voor ander promotiemateriaal kun je bij hun terecht.

Mijn ontworpen mok:

ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL 2 - ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL

In samenwerking heb ik dus een mok mogen ontwerpen via hun webshop. Ik wist al meteen wat voor ontwerp ik wilde op de mok. Het leek mij namelijk super leuk om een mok te hebben met het logo van mijn blog erop. De webshop biedt verschillende mogelijkheden zo kun je kiezen uit een normale mok of een magische mok waarbij je foto of ontwerp tevoorschijn komt. Ik heb zelf gekozen voor een normale mok waarbij je het logo meteen ziet en dus meteen opvalt als je de beker ergens neer zet.

Via de webshop kun je heel gemakkelijk online jouw beker ontwerpen. Dit kan door middel van een JPG of PNG bestand te uploaden. Jouw foto wordt meteen ingeladen en je kunt meteen beginnen met het ontwerpen van jouw mok. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s hoe jouw foto eruit komt te zien op de mok. Daarnaast kun je nog tekst toevoegen, achtergrond aanpassen, meerdere foto’s toevoegen en indelen en leuke decoraties toevoegen aan je ontwerp. Wanneer je klaar bent met het ontwerpen kun je verder gaan met het bestellen van jouw ontworpen mok. Het is een duidelijke en overzichtelijke webshop waardoor je heel gemakkelijk en snel jouw drukwerk kunt bestellen.

ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL allaboutbertina2 - ONTWERP JE EIGEN MOK BIJ DRUKWERKNODIG.NL

Ik heb er voor gekozen om alleen het logo op de mok te laten plaatsen en de mok voor de rest wit te houden. Het ontwerp is precies geworden zoals ik het wilde. Het logo is scherp en ook de kleuren komen overeen met het originele logo van mijn blog. Ik ben heel erg blij met deze mooie mok!

De mok is geschikt om in de vaatwasser en magnetron te doen. De levering is ongeveer 3 werkdagen. Mocht je nog opzoek zijn naar een leuk gepersonaliseerd en origineel cadeau voor de feestdagen of promotiemateriaal nodig zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij Drukwerknodig.nl. Gewone mok laten bedrukken is vanaf €6,60 en een bedrukte magische mok vanaf € 9,91.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge