ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

DSC08052 InPixio - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

De laatste maanden worden er ontzettend veel contouring kits uitgebracht. Niet alleen high-end merken maar ook de low-budgetmerken zijn enthousiast over deze trend. Ook de Etos heeft  een aantal van zulke trio’s in het assortiment zitten. Deze Etos Shaping & Highlighting Kit leek me het reviewen waard! Benieuwd of deze kit het kopen waard is? Klik en lees snel verder!

Het Etos Shaping & Highlighting Kit bevat een highlighter, contouring powder (bronzer) en een blush. Super handig dat je meerdere producten in één kitje hebt zitten voor onderweg, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

DSC08037 InPixio - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

DSC08043 InPixio - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

De vormgeving van het kitje ziet er prima uit. Het is een zwarte, plastic verpakking met een doorzichtige deksel. Er staat alleen ‘Etos Shaping & Highlighting’ kit op de voorkant, de rest van de informatie vind je op de sticker aan de achterkant. Het Etos Shaping & Highlighting Kit is in twee varianten verkrijgbaar namelijk:

  • 001 – Light
  • 002 – Medium

Zelf heb ik het kitje in de kleur Light. De Medium variant was uitverkocht en heb ik dus niet kunnen zien hoe de kleuren uit dat palette eruit zien. Maar ik denk dat het een palette is met wat warmere kleuren.

DSC08049 InPixio - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

Ook zijn de poeder groot genoeg om er met een kwast in te gaan, zonder dat je een andere poeder raakt. En het kitje heeft nog een smal spiegel in het dekseltje zitten voor een touch-up voor onderweg.

Swatches:

DSC08599%2B%25281%2529 - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

Highlighter – contouring powder (bronzer) – blush

De highlighter en blush bevatten hele fijne glittertjes, maar de bronzer is wel volledig mat. Alle drie de producten zijn goed gepigmenteerd en voelen zacht aan. Je moet wel oppassen met het aanbrengen van de bronzer want deze is wel wat poederig, dus tik je kwast wel goed af voor gebruik.

IMG 2003 - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

IMG 2016 InPixio - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

Op de foto heb ik alle producten aangebracht. Laat ik beginnen bij de bronzer. Ik heb daar maar een beetje op mijn kwast gedaan en goed afgetikt voordat ik het product aanbracht. Daarna heb ik goed geblend maar je ziet hem als nog steeds duidelijk zitten. Jammer genoeg vind ik de bronzer net aan de oranje kant.

De blush daarentegen, vind ik wel heel erg mooi. Hij heeft een subtiele roze kleur met kleine glittertjes. De blush is vrij neutraal van ondertoon ( niet te koel en niet te warm) waardoor hij bij iedere huid mooi staat. Ook is hij goed op te bouwen en vervaagd mooi. Wel merkte ik dat hij heel erg poederig was dus ook bij dit product heb ik de kwast goed afgetikt zodat ik niet te veel product zou aanbrengen in één keer.

En natuurlijk de highlighter. Ik denk dat ik die nog het mooiste vind van dit trio. Deze geeft een prachtige satijnen glans. Hij heeft een koele ondertoon maar je kunt hem goed opbouwen en blenden met de andere producten alleen vind ik hem niet zo goed passen bij de bronzer als ik heel eerlijk ben. Eigenlijk vloekt het bij elkaar omdat de bronzer juist heel warm is en deze highlighter juist heel koel. Het is een mooie highlighter, maar ik zou hem eerder gebruiken bij een koele bronzer.

DSC08040 InPixio - ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT

Conclusie:
Ik vind de highlighter en blush heel erg mooi. De bronzer vind ik helaas niet zo goed bij mij passen qua kleur. Hij is gewoon bijna oranje, terwijl de highlighter en blush allebei koeler zijn. Ook vind ik de bronzer veel te poederig waardoor je gewoon veel te veel product hebt waardoor het gewoon een heel heftig effect krijg, gewoon niet mooi! Ik zou het kitje dan ook niet per se aanraden, ondanks de mooie blush en highlighter. De Etos Shaping & Highlighting Kit kost €6,99 en is te koop bij Etos

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 9 december 2018 / 13:03

    dat vind ik altijd zo’n nadeel van een kit, dat er dan een product bij zit die niet bij jouw huid past. daarom koop ik nooit zulke setjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge