MET DEZE 8 SIMPELE BEAUTY HACKS ZIT JE LIPSTICK DE HELE DAG ON FLEEK

MET DEZE 8 SIMPELE BEAUTY HACKS ZIT JE LIPSTICK DE HELE DAG ON FLEEK 1 - MET DEZE 8 SIMPELE BEAUTY HACKS ZIT JE LIPSTICK DE HELE DAG ON FLEEK

Dure lipstick zijn lang niet altijd de beste. Er zijn genoeg betaalbare varianten die ook lang, mooi op je lippen blijven zitten. Je wil natuurlijk niet de hele dag rond lopen met lipstick op je tanden of uitgesmeerde lipstick zonder dat je het door hebt. Om dit te voorkomen heb ik een aantal simpele beauty hacks voor je. Wil je dat lipstick er de hele dag on fleek op je lippen blijft zitten? Lees dan snel verder!

Lipprimer:
Door het aanbrengen van een lipprimer zorg je ervoor dat je de lipstick mooi en egaal kunt aanbrengen waardoor het extra lang blijft zitten.

Lipliner:
Lipliner is het geheim voor mooie, volle lippen. Met een lipliner kun je niet alleen strakke vormen geven maar ook is het een goede ondergrond voor je lipstick waardoor de lipstick langer en beter blijft zitten. Ook valt het vaak minder goed op als je lipstick slijt.

Tissue happen:
Wanneer je je lipstick hebt aangebracht, hap je net aangebrachte lipstick af met een tissue.Hiermee verwijder je het overtollige lipstick waardoor de lipstick langer blijft zitten.

Dun aanbrengen:
Misschien wel de simpelste hack maar breng de lipstick dun aan en vermijd dikke lagen.Hoe dunner je het aanbrengt hoe langer en mooier het blijft zitten op je lippen. Je kunt beter de lipstick opbouwen dan meteen één dikke laag aan brengen.

Scrub:
Ook hydrateren van je lippen ervoor zorgen dat je lipstick de hele dag on fleek blijft zitten. Gebruik voor het aanbrengen van je lipstick eerst een scrub. Hiermee verwijder je velletjes en dode huidcellen van je lippen. Hierdoor creëer je weer gezonde en gladde lippen en blijft je lipstick langer zitten. Heb je naar het scrubben last van droge lippen? Gebruik dan eerst een lipbalsem zodat de lipstick niet in de droge plekjes kan gaan zitten.

Poeder:
Transparante make-uppoeder is dé oplossing voor de perfecte lipstick-look. Wanneer je lipstick aangebracht heb is het belangrijk dat je met een tissue voorzichtig de restjes weg haalt, dit kan door het happen in een tissue. Daarna pak je een kwast en doe daar een klein beetje transparante make-uppoeder op. Heb je te veel tik je kwast dan eerst goed af. Ga heel voorzichtig met de kwast over je lippen. Hierdoor komt er poeder op de lipstick terecht waardoor je lipstick mat wordt en de hele dag op zijn plaats blijft zitten.

Concealer of foundation:
Veel beauty YouTubers en visagisten passen deze techniek toe namelijk concealer of foundation gebruiken als basis op je lippen. Vaak ben je geneigd om dit van je lippen te verwijderen maar eigenlijk is dit perfecte basis voor je lipstick. Hierdoor wordt de lipstick kleur feller waardoor de kleur meer opvalt en het zorgt ervoor dat de lipstick de hele dag blijft zitten.

Gebruik een lipkwastje:
Vaak brengen we lipstick aan vanuit de huls op onze lippen. Het werkt dan wel sneller maar met een lipkwastje kun je lipstick net wat preciezer aanbrengen op je lippen. Het kost wel iets meer tijd en je zult meerdere lagen moeten aan brengen maar hierdoor breng je wel evenveel product aan op alle plaatsen op je lippen maar dan blijft het wél de hele dag zitten en dat is natuurlijk wat je graag wil en daarnaast is het ook nog eens hygiënisch.

 

Welke lipstick hack is jouw favoriet? 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 27 februari 2019 / 06:54

  Leuke hacks, voor het aanbrengen met een kwastje heb ik nooit het geduld en tijd voor. Zou ik misschien eens moeten proberen, net wat je zegt je kan er mooi precies mee werken.
  Nicole onlangs geplaatst…Peel-Off Glittermask | ActionMy Profile

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:26

   hahah heel herkenbaar maar zeker het geduld en proberen waard.

 2. 27 februari 2019 / 07:00

  Fijne tips! Ik draag echt te weinig lipsticks (deels ook omdat ik het op het werk niet mag).

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:21

   Ik moet toegeven dat ik ontzettend veel lipsticks heb, meer dan 50 toch wel maar door de week draag ik het eigenlijk ook nooit. Geen idee waarom eigenlijk, iets wat ik vaker moet pakken en eraan moet wennen te gebruiken. Voor een look, in de vakantie of voor een gelegenheid draag ik het dan weer wel. Ja als het niet mag met op het werk gebruik je het natuurlijk ook al een stuk minder.

 3. 27 februari 2019 / 07:38

  Handige tips. Die van de foundation /concealer kende ik nog niet. Die ga ik zeker eens toepassen. Zelfde geldt voor de transparante poeder. Heb je nog een aanrader van dit poeder
  Tessa onlangs geplaatst…ParfumMy Profile

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:20

   Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze beautyhacks vind en of ze je goed gaan bevallen.

 4. 27 februari 2019 / 11:52

  Wat een handige tips! Ik draag zelf nooit meer lipstick, maar toen ik dat wel deed vond ik werken met een lipstick primer altijd wel heel effectief 🙂 Dat met het poeder wist ik niet!

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:19

   Lipstick primer is inderdaad ook nog een hele goede optie, niet zo snel aan gedacht eigenlijk hahah

 5. 1 maart 2019 / 14:06

  Wat een hoop handige tips zeg. Een aantal hiervan pas ik ook altijd toe wanneer ik zeker wil weten dat mijn lipstick de hele dag op zijn plek blijft zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge