SPAM JE BLOG

DSC06742 edited - SPAM JE BLOG

Spam je blog artikelen zijn altijd zó leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik wil daarom graag mijn lezers de kans geven om hun eigen blog te promoten. Vandaag mag je  schaamteloos in een reactie iets vertellen over jouw blog en vergeet natuurlijk niet het linkje achter te laten. Vertel waar jouw blog over gaat zodat anderen een kijkje kunnen nemen. Ik zal zelf ook de blogs bekijken, ik ben heel erg benieuwd naar jullie blogs. Tijd om te spammen, let’s go!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Ik bekijk elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij volgen op:

♥ Instagram: @allaboutbertina

♥ Twitter: @allaboutbertina

♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina

♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina

♥ Pintrest: @allaboutbertina

♥ Bloglovin: @allaboutbertina

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 11 november 2018 / 15:32

  Net verscheen er een blogpost op mijn blog Writings by Amelie. Het is een recensie van het boek “The Alchemist” van Paulo Coelho. De blogpost werd geschreven door een gatsblogger die elke zaterdag van november een recensie schrijft voor mijn blog. Je kan het lezen in deze link: https://writingsbyamelie.com/2018/11/10/recensie-the-alchemist-van-paulo-coelho/
  Ben je benieuwd naar nog meer recensies , maar ook naar blogposts over beauty, lifestyle, reizen en eten? Volg me dan zeker op mijn facebookpagina, instagram en twitter.
  facebook.com/writingsbyamelie
  instagram.com/writingsbyamelie
  twitter.com/writingsamelie

 2. 11 november 2018 / 16:57

  Wat lief van je! Ik zou graag mijn blog Tessa’s Colourful World promoten: https://tessascolourfulworld.blogspot.com/
  Ik ben sinds een maandje bezig met mijn beauty met een twist blog. Ik schrijf achtergrond artikelen over mijn favoriet merken en producten, maar ook reviews. Verder schrijf ik stukjes over beauty die gelinkt zijn aan mijn werk als zuster en mijn andere hobby’s: muziek en kunst. Je kan mijn blog volgen via e-mail inschrijvingen en volgens mij ook via blogloving (en de knop volgen). En natuurlijk via Instagram onder de naam Tessa.Art Ik ben benieuwd wat jij en je lezers van mijn blog vinden!
  Tessa onlangs geplaatst…Ruby Woo, het icoon van MACMy Profile

 3. 11 november 2018 / 20:49

  Hallo allemaal! 😀 Mijn site heet Cindelrella op zoek naar mijn happily ever after. Ik heb een persoonlijke blog, waar ik van alles over mijzelf deel. Ik wil graag echtheid met mijn blog bereiken. Het leven is niet altijd rozen geur en maneschijn. En ik wil graag laten zien dat perfectie niet nodig is. Ik zou zeggen neem een kijkje alleen dan leer je mij en mijn blog echt kennen!

 4. 11 november 2018 / 21:01

  Mijn blog gaat veelal over Lush, maar ook over andere natuurlijke merken. Alles wat dierproefvrij is, eigenlijk! ♥

 5. 13 november 2018 / 12:06

  Leuk! Mijn blog is http://www.anneover.nl en gaat over persoonlijke ontwikkeling, films, daten, gadgets, productiever leven en meer. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 6. 13 november 2018 / 19:27

  Ik heb een beperking, maar wat zijn nou echt de dingen wat het voor mij vaak lastig maakt, in deze wereld?
  Ik ben een mengelmoesje van verschillende diagnoses, en ik heb een persoonlijk blog om mijn gevoelens van me af te schrijven, neem een kijkje en laat een berichtje achter in mijn gastenboek?

 7. 22 november 2018 / 16:57

  Hoi mijn naam is Yoni,
  Ik blog over mijn autisme, nld, en licht verstandelijke beperking, Ik zou het fijn vinden als er meer aandacht komt voor deze doelgroep, Dus als je een berichtje in mijn gastenboek post zou ik dat echt fijn vinden! Vragen zijn welkom! https://dewereldvanyonivanekkendonk.blogspot.nl/

 8. 25 november 2018 / 20:37

  Nice! Ik vind het zelf ook heerlijk om nieuwe blogs te ontdekken.
  Zelf schrijf ik over het ouderschap, minimalisme en persoonlijke verhalen over angst en depressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge