HOERAAA! ALLABOUTBERTINA BESTAAT 5 JAAR! , IK WIL EVEN IETS KWIJT AAN JULLIE!

Hoeraaa - HOERAAA! ALLABOUTBERTINA BESTAAT 5 JAAR! , IK WIL EVEN IETS KWIJT AAN JULLIE!

Hoeraaa! Allaboutbertina.nl bestaat vandaag alweer 5 jaar!!! Heel bizar dat het alweer zo lang geleden is dat ik besloot om een eigen online plekje te creëren waar ik dagelijks wilde schrijven over beauty. En zelfs na zoveel jaar vind ik het nog steeds onwijs leuk om te doen en natuurlijk gaat het soms met ups en downs maar dat hoort nu eenmaal bij het leven toch?! Vandaag deel ik een aantal leuke feitjes over mijn blog en vertel ik wat de reden is waarom de laatste maanden wat rustiger is op mijn blog. Benieuwd? Klik en lees gezellig mee!

De afgelopen jaren is er natuurlijk heel veel gebeurd en ik vind het heel erg bijzonder dat mijn blog er al die tijd al was. Mijn eigen online plekje waar mijn passie voor beauty is ontstaan, een uitlaatklep wanneer ik het moeilijk had en even mijn gedachtes moest verzeten of gewoon alles van me af wilde schrijven en zelfs na 5 jaar is en bestaat mijn blog nog steeds en komen er nog dagelijks nieuwe artikelen online. Vorig jaar heb ik samen met jullie een terugblik gedaan naar 4 jaar allaboutbertina en ik vind het dan ook super grappig en bizar om te zien wat er in een jaar is veranderd. Daarom leek om een aantal feitjes over 5 jaar allaboutbertina met jullie te delen. 

Random feitjes over 5 jaar allaboutbertina.nl

 • Op dit moment staan er 625 artikelen online op mijn blog, vorig jaar waren dat er 480. 
 • Er zijn door jullie 3.456 reacties geplaatst! 
 • Allaboutbertina.nl heeft inmiddels zoveel lay-outs gehad, dat ik gewoon de tel kwijt ben.
 • De meeste lezers blijken vaak mannen te zijn dan vrouwen (iets wat ik niet helemaal snap maar wel een grappig feitje vind)
 • De meest / best gelezen artikelen op allaboutbertina zijn vaak de artikelen waarin ik leuke achtergronden met jullie deel.

 

Minder reviews / artikelen en minder actief, hoe zit dat nou precies? 
Als lezer en volger van allaboutbertina.nl kan het je niet zijn ontgaan dat er de laatste maanden weinig tot geen reviews online zijn gekomen en dat heeft een reden. Ik vind het nog altijd leuk om nieuwe merken en producten te testen en te ontdekken maar helaas door een vervelende, lichamelijke klacht waar ik nu bijna een jaar mee rond loop, is het maken van reviews lastig tot onmogelijk geworden.

Vorig jaar begin december ben ik door mijn rechterknie gegaan en vanaf die tijd heb ik daar onwijs veel last en pijn. Ik ben er al mee naar een orthopeed geweest maar helaas is daar weinig uitgekomen en het zou naar paar maanden over moeten zijn zeiden ze maar helaas. Ik moet gewoon heel erg voorzichtig zijn met wat ik doe. Zelfs het aan hebben van een gewone broek lukt niet en loop ik al maanden rond in joggingsbroeken.

Lang lopen, rennen en zelfs fietsen is voor mij een enorme uitdaging en vaak niet eens haalbaar door de hoeveelheid pijn. Dat betekend ook dat ik geen foto’s kan maken van producten omdat ik dan op de grond moet zitten en dan kom ik niet meer omhoog of de kans dat ik er doorheen ga is veel groter en dat wil ik juist zoveel mogelijk voorkomen.

Ik vind het onwijs jammer, dat mijn knie hier zo’n grote invloed op heeft. Eind vorig jaar heb ik onwijs met mezelf in de knoop gezeten en was ik alles behalve gelukkig. Ik heb zelfs meerdere keren gezegd dat ik wilde stoppen met bloggen omdat ik het niet meer zag zitten want het plezier was hierdoor enorm weg. Het is echt verschrikkelijk als je zo graag iets wilt en ergens zo voor wilt gaan maar dat je lichaam het tegenhoud. Echt mega frustrerend en het heeft me ontzettend veel verdriet gedaan en nog steeds (wordt alweer emotioneel) want ik wil niks liever dan leuke dingen doen, foto’s maken, reviews schrijven en naar leuke events voor jullie gaan maar het zit er niet in voorlopig. Ik weet dat ik mezelf daarbij moet neer leggen en het moet respecteren dat het nu eenmaal zo is maar dat wil ik niet! Ik ben 23 en de normale dingen kan ik niet eens! Ik ben geen stilzitter van mezelf en nu moet ik wel. Daarom ben ik meer andere artikelen de afgelopen tijd gaan schrijven zoals tips, DIY’s en deel ik vaker persberichten zodat jullie wel op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en producten. Ik wil 100% blijven bloggen want ik doe niks liever! Het is mijn passie en ik haal er zoveel plezier eruit maar ik zit in een enorme twee strijd met mezelf en dat maakt het niet altijd even makkelijk. Ik hoop dat ik snel weet wat er precies aan de hand is met mijn knie en dat het moment weer kom dat ik volop kan vlammen met reviews want er liggen zoveel mooie producten te wachten die ik met jullie wil delen!

Het was niet eens de bedoeling dat het artikel zo lang zou worden maar jullie hebben lang genoeg gewacht op een uitleg en ik krijg steeds vaker de vraag wanneer er reviews komen en wanneer ik weer begin te posten op Instagram maar dit is de reden waarom het rustiger is dan de maanden en jaren daarvoor.  

 

Meer leuke feitjes over allaboutbertina willen lezen? Vorig jaar deelde ik ook in de blogverjaardagpost een aantal leuke feitjes over mijn blog. Benieuwd? Klik hier voor het artikel!

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 27 juli 2020 / 07:25

  Lieve Bertina,

  Je lichamelijke struggle kan ik helaas over mee praten, al is het niet mijn knie maar mijn lichaam heeft ook veel invloed op of ik iets wel of niet kan. Blijf positief (je mag me altijd appen he!!), wees creatief, je heet niet voor niet All about Bertina! Dus persoonlijke verhalen, tips en tricks, diy etc zijn prima onderwerpen waarover je kan schrijven. Doe vooral waar jij je goed bij voelt. Op naar nog veel meer blog plezier en jaren! Ik blijf je uiteraard volgen.

  Dikke knuffel voor jou,
  Liefs, Carolien
  Carolien onlangs geplaatst…Etherische olie | Hoe maak je een room spray?My Profile

  • Bertina
   Auteur
   29 juli 2020 / 09:52

   Super lief van je Carolien. Jij volgt mij ook al jaren, denk inmiddels wel 7 jaar…echt heel lang! Ik ben aan het kijken of ik een andere oplossing kan bedenken en inderdaad met andere artikelen erbij kom ik al een heel eind. ik moet daarin alleen nog even een weg vinden maar dat komt vast goed.

  • Bertina
   Auteur
   29 juli 2020 / 09:53

   Hi Haydée, dankjewel voor je super lieve berichtje. Fijn om te lezen dat je andere artikelen ook heel erg leuk vind om te lezen. Klopt er staan echt mega veel andere artikelen online.

 2. Marian B
  27 juli 2020 / 11:07

  Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan! Ik hoop dat ze toch nog iets voor jou en je knie kunnen betekenen.

  • Bertina
   Auteur
   29 juli 2020 / 09:54

   Dankjewel Marian! Ik hoop het, helaas door het Coronavirus is het allemaal extra lastig om bij een dokter en ziekenhuis terecht te komen.

 3. Anita te Gussinklo
  27 juli 2020 / 11:40

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

  • Bertina
   Auteur
   29 juli 2020 / 09:54

   Dankjewel Anita 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge