MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

meest gelezen juli - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

De maand juli is alweer tot zijn eind gekomen maar er komt nog lang geen eind aan de warme zomer. Juli was toch wel een bijzondere maand door de extreme hitte in Nederland, wat niemand is ontgaan. Zowel online als offline was het afzien door de warme, kortom komkommertijd! Ondanks de warmte heb ik toch geprobeerd om artikelen online te krijgen op allaboutbertina.nl. Ook was juli een hele bijzondere maand betreft mijn blog want 27 juli bestond allaboutbertina alweer 3 jaar. Om een lang verhaal kort te houden, het is weer tijd om de top 5 van deze maand met jullie te delen. Benieuwd welke artikelen het meest zijn gelezen afgelopen maand? Klik en lees gezellig mee!

DSC00048 1 InPixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

MAC GEEFT GRATIS LIPSTICKS WEG OP NATIONAL LIPSTICK DAY!

28 juli was het National Lipstickday. Dit keer kwam MAC met wel een hele toffe actie namelijk gratis lipsticks! Het enige wat je hoefde te doen was op 28 juli naar één van de geselecteerde verkooppunten te gaan en daar om een gratis MAC lipstick vragen Alle informatie over deze actie vertelde ik in dit artikel! Helaas heb je natuurlijk weinig aan dit artikel omdat de actie al verlopen is maar het is wel het meest gelezen artikel van juli en staat dan ook op één. Klik hier voor het artikel.

DSC00073 InPixio InPixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

HOORAY! MIJN BLOG BESTAAT 3 JAAR! + WIN: BENEFIT BLUSH BAR PALETTE!

27 juli 2015 hakte ik de knoop door en besloot mijn eigen beautyblog te beginnen onder de naam allaboutbertina.nl. Inmiddels zijn we alweer 3 jaar veder en met heel veel plezier en liefde werk ik iedere dag nog aan mijn blog. Om het drie jarig bestaan met jullie te vieren geef ik het Benefit Blush Bar palette weg t.w.v. 60,18 euro. Meedoen kan tot 6 augustus, de winactie sluit om 0:00. Benieuwd hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Klik hier!

Essence preview assortiment update - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

ESSENCE UPDATE HERFST/WINTER 2018

Yes, het is weer zo ver, ik mag eindelijk aan jullie bekend maken wat voor nieuwe producten er komen in het Essence schap. Vanaf augustus zal het herfst/ winterseizoen extra aantrekkelijk worden met veel nieuwe must-have producten in het assortiment van Essence. Benieuwd naar deze nieuwe items? Klik hier voor het volledige artikel!

 

unnamed 1 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

HEMA BEAUTY INTRODUCEERT DEZE WEEK DE NIEUWE BACK TO SCHOOL COLLECTIE

Trap in september het nieuwe schooljaar in stijl af met de markers van HEMA. Deze semipermanente make-up markers zijn qua uiterlijk bijna niet van echte markers te onderscheiden en een must-have voor in elke etui. Meer weten over deze Back to School collectie? Klik en lees snel veder!

 

image1 2 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

MY WEEK IN PICTURES #3 LAATSTE STAGEDAG, AUTO BEKOGELT MET STENEN, MIDDAGJE OOTMARSUM

Ook pakte ik in juli te rubriek ‘MY WEEK IN PICTURES’weer op. Blijkbaar vinden jullie dit hele leuke artikelen om te lezen want  MY WEEK IN PICTURES 3 staat in deze top vijf. IHet was niet echt een drukke week en stond alles op een laag pitje inverband met de warme maar ondanks dat had ik veel tijd voor leuke dingen zoals bloggen en werken aan mijn bullet journal en we gingen een middagje toerist in eigen land uithangen in Ootmarsum. Klik hier om het volledige artikel te lezen. 

 

Wat is jouw favoriete artikel van de afgelopen maand?

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 1 augustus 2018 / 21:50

  Die Benefit items omg i love it! De kwast lijkt me ook zo fijn! xxx

 2. 2 augustus 2018 / 00:05

  Dit zijn ook hele toffe onderwerpen leuk dat je dit deelt!

 3. chucky1012
  2 augustus 2018 / 20:02

  Leuk om te zien ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge