MY WEEK IN PICTURES #3 LAATSTE STAGEDAG, AUTO BEKOGELT MET STENEN, MIDDAGJE OOTMARSUM

image1 2 - MY WEEK IN PICTURES #3 LAATSTE STAGEDAG, AUTO BEKOGELT MET STENEN, MIDDAGJE OOTMARSUM

Afgelopen week was niet echt een drukke week en stond alles op een laag pitje inverband met de warme maar ondanks dat had ik veel tijd voor leuke dingen zoals bloggen en werken aan mijn bullet journal en we gingen een middagje toerist in eigen land uithangen in Ootmarsum. Kijk je mee?

Maandag had ik vrij van stage gevraagd omdat zijn zus naar Almelo moest voor een behandeling voor haar rug. Een jaar geleden is ze aangereden waardoor ze een whiplash heeft opgelopen en uit nieuwe onderzoeken blijkt dat er een aantal belangrijke spieren in de knoop zitten in haar rug en dat ze tijdens het ongeluk een bloeding gehad heeft waardoor ze dus niet goed kan lopen en hele heftige pijnklachten heeft. Door middel van injecties moeten de spieren zich herstellen. Tijdens de vorige behandeling kreeg ze 12 injecties in haar rug en dit keer waren het er 9. Wel zien de artsen een vooruitgang aan de linkerkant van haar rug maar over de rechterkant zijn ze helaas nog wat minder positief over.

Nadat we terug waren zijn we ’s middags nog even naar Coevorden geweest om even de gedachtes te verzetten en Hanneke even af te leiden. Je kunt wel nagaan dat 9 injecties niet zo heel erg fijn aan voelt in je rug en zeker niet als het zo gevoelig is. Uiteindelijk besloten we ergens een ijsje te gaan eten. Voor de rest hebben we die dag weinig meer gedaan. ’s Avonds heb ik Vampire Diaries veder gekeken op Netflix.

Dinsdag was mijn aller laatste stagedag in groep 1/2. ’s Morgens werd ik al verrast door cadeautjes van de kinderen. Het was zowel voor mij als voor de kinderen een hele emotionele dag. Stiekem hadden de kinderen en de ouders gehoopt dat ik zo blijven maar helaas is dat niet mogelijk in verband met de examens anders had ik het zeker gedaan. Aan het einde van de schooldag was dan echt het officiële afscheid. Ik werd verrast met verschillende werkjes die zij voor mij hadden gemaakt en ook kreeg  ik andere cadeautjes van de kinderen. Ik vond het zo ontzettend lief en was echt ontroert tijdens het uitpakken van al het moois. Ik heb hier zo’n fijn schooljaar gehad met hun gehad en zoveel met hun mogen beleven en op zo’n moment besef je dat gewoon extra. Ik kan gerust zeggen dat dit de aller leukste stage was die ik tot nu toe heb mee gemaakt. Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe school en groep waar ik volgend jaar op woensdag, donderdag en vrijdag ge stage lopen. Nadat ik terug was van stage ben ik nog even de stad in geweest om een samenwerkingspakketje op te halen. Daarna heb ik de pakketjes open gemaakt want er was thuis ook nog een ander pakketje bezorgd. Dat pakketje was van een vriendinnetje die voor mij een T-shirt met Stampertje had gekocht bij de Primark die ik heel erg graag wilde hebben. ’s Avonds was ik alleen thuis omdat iedereen naar een vergadering was trakteerde ik mezelf op aardappelkroketjes uit de frituur. Als er iets is waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken is het dat! Na het eten heb ik snel even de afwas gedaan en de huisdieren eten gegeven en daarna de laatste afleveringen gekeken van Vampire Diaries.

Woensdag was echt een lui dagje maar dat had ook vooral te maken met de warmte buiten. Qua planning wilde ik van alles en nog wat doen voor mijn blog zoals productfoto’s maken maar het is zo warm op mijn slaapkamer dat je het daar nog geen twee minuten uithoud. Dus inplaats van dat heb ik een aantal artikelen geschreven voor een aantal samenwerkingen die ik op dit moment heb lopen en ik ben bezig geweest met mijn bullet journal waarin in achter liep. Aan het einde van de middag zij we nog even naar Dedemsvaart geweest naar de Wibra voor een aantal dingetjes. Toen we bijna thuis waren werden we opeens uit het niks bekogelt met grint steentjes door een klein jongetje. Je kunt het vergelijken met hele heftige hagel, wij zijn nog echt kapot geschrokken kan ik gerust zeggen en dan hebben we het nog niet eens over de schade die het aangericht heeft. Om een lang verhaal kort te houden uiteindelijk kan heel toevallig de politie voor mij, naar enkele discussies heeft de tegen partij toch toe gegeven dat hun zoon het gedaan had en is het nu een verzekeringskwestie want aan de zijkant van de auto zitten allemaal kleine krasjes door de steentjes terwijl dit net een nieuwe auto is, dus dat was echt ontzetten balen! Omdat mijn zus en vader ’s avonds nog een afspraak hadden en we door dit in tijdnood kwamen en de schrik bij ons er goed in zat besloot ik te trakteren op de McDonalds.  Voor de rest heb ik ’s avonds weinig gedaan behalve serie kijken. Ik ben inmiddels begonnen aan de serie Reign. Op school had ik al een aantal afleveringen gezien van deze serie tijdens Engels en toen vond ik het al een hele leuke serie dus ik vond het nu wel tijd om hem veder te kijken nu ik toch vakantie heb. Eerlijk gezegd bestond mijn donderdag ook alleen maar uit bloggen, gamen en Reign kijken hahah. Wel ben ik ’s avonds nog even de stad in geweest met mijn vader en zus omdat er van alles was te doen.

En toen was het alweer vrijdag. Vrijdag was een bijzondere dag want Buddy (mijn kat) was jarig en werd alweer 3 jaar en het was een jaar geleden had mijn zus is aangereden in Groningen. Ook deze dag was ik niet zo heel erg productief bezig. Ik ben nog wel even bezig geweest met een aantal artikelen voor mijn blog en voor de rest van de dag heb ik eigenlijk alle tijd besteed aan mijn bullet journal. ’s Avonds hebben we Alexander opgehaald en we besloten nog om half elf pizza nog een pizza te bestellen en deze voor de televisie op te gaan eten.

Zaterdag heb ik eerst even heerlijk uitgeslapen want er stond veder niks gepland voor deze dag behalve boodschappen doen en de kattenbakken schoonmaken. De rest van de dag heb ik binnen door gebracht waar het gelukkig lekker koel is en heb ook deze dag bestond uit werken aan mijn bullet journal, bloggen en gamen. Niet zo’n hele spannende dag dus.

Zondag was wel een wat leukere dag, ’s morgens ben ik vooral bezig geweest met blog artikelen lezen en schrijven en ’s middags besloten we spontaan om even weg te gaan en hebben uiteindelijk heerlijke toerist in eigen land gespeeld in Ootmarsum en heb daar de lekkerste Dame Blanche ooit gegeten op het terras.

Foto’s die ik graag met jullie wil delen uit mijn week:

juf 1 - MY WEEK IN PICTURES #3 LAATSTE STAGEDAG, AUTO BEKOGELT MET STENEN, MIDDAGJE OOTMARSUM

image3 - MY WEEK IN PICTURES #3 LAATSTE STAGEDAG, AUTO BEKOGELT MET STENEN, MIDDAGJE OOTMARSUM

ijs - MY WEEK IN PICTURES #3 LAATSTE STAGEDAG, AUTO BEKOGELT MET STENEN, MIDDAGJE OOTMARSUM

 

Houden jullie de warmte nog een beetje vol en hoe hou jij het hoofd koel?

Liefst Bertina 

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 26 juli 2018 / 13:47

  Ahw lekker genieten van vakantie! Maar snap wel dat je je klas gaat missen. Leuke foto’s!

  • Bertina
   Auteur
   27 juli 2018 / 15:58

   ah dankjewel, dat komt zeker goed en zeker met deze temperaturen. Ik ga ze heel erg missen maar ik hoop dat ik komend schooljaar net zo’n leuke klas weer krijgt. Dankjewel voor het lieve compliment.

 2. chucky1012
  2 augustus 2018 / 20:15

  Wat een fijn afscheid van de kinderen op school waar je stage had gelopen.
  Hoop dat je na de summer holiday ook een nieuw en leuk stage adres zult hebben.
  Heftig voor je zus.
  Het is te hopen dat de medicatie goed werkt.
  Zo erg van de stenen tegen de auto.
  Leuk om toerist in eigen land te zijn want er is hier zoveel moois te zien…

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge