I HEART MAKEUP Blushing Hearts – Love Hot Summer Triple Baked Bronzer

d985b img 2617 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer
Vandaag heb ik weer een prachtig item van I Heart Makeup maar dit keer een bronzer. Een aantal producten waaronder deze bronzer zijn nu tijdelijk te koop bij Kruidvat & Trekpleister. Eerst kon je al een aantal reviews lezen over een aantal chocolade paletten en een blush. Benieuwd naar deze prachtige zomerse bronzer? Lees je mee?

I Heart Makeup heeft momenteel mijn hartje gestolen met een aantal prachtige items.
De oogschaduw paletten, de blush en de highlighter bevielen mij zo goed dat natuurlijk een bronzer niet kon ontbreken. Inmiddels telt mijn stash hiervan vier oogschaduw paletten, een highlighter en een blush en nu ook deze prachtige bronzer.

eea4e heart - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer
23a16 img 2632 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer
De bronzer zit in een goud met paarse hart-vormige verpakking. Wat een prachtige kleuren combinatie. Op de achterkant vind je onder ander de naam, gewicht en de afkomst van dit merk.

440b2 img 2625 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer
Wat een prachtige glanzende kopere peachy bronzer met een schitterende goude shimmers. Ik kan er wel uren naar kijken moet ik toegeven, hij is echt heel mooi.
Er bestaat nog zo’n gelijke bronzer maar dan met drie verschillende bronzer kleuren.

 

Swatches:
e8cb4 image1 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer

21473 image2 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer

54a9e 59eee929 4732 4e23 a18f 0296a0b63493 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer

De pigmentatie is echt geweldig! Je hoeft maar een klein beetje bronzer te gebruiken voor een mooie prachtige zomerse glow. Voor de lichtere huid is deze bronzer misschien et iets aan de donkere kant. Ik vind hem bij mijzelf al een beetje te opvallend. In deze bronzer zit voornamelijk heel veel goude shimmers verwerkt. Was eigenlijk een beetje bang dit misschien iets te veel was van het goede maar juist in tegen deel. Je wel de gouden shimmers terug in de swatches maar op de wangen oogt het vrijwel natuurlijk.

85d71 img 2627 - I HEART MAKEUP Blushing Hearts - Love Hot Summer Triple Baked Bronzer
 
Conclusie:
Wat een prachtig product waarvan ik zeker geen spijt heb. Ik blijf de hart-vormige doosjes echt super cute vinden. Ook de bronzer vind ik echt prachtig ogen ondanks de hoeveelheid goude shimmers waar je eigenlijk weinig van terug ziet zodra je het aangebracht hebt. Deze bronzer is zeker goed te dragen in de zomer voor een prachtige zomerse glow waar hij natuurlijk voor bedoelt is aan de naam te zien. Waarschijnlijk is deze bronzer wel te donker voor de dames met een wat lichtere huid. Ik raad aan om dan ook niet te veel van de bronzer te gebruiken zodat je niet te glowy eruit komt te zien. I Heart Make-up heeft zeker weer een prachtig item gemaakt waar ik heel blij mee ben. Dit bronzer hart bevat 9g. Wil jij deze prachtige bronzer ook? Wees er dan snel bij want op = op. Gelukkig is hij wel bij diverse webshops verkrijgbaar zoals Boozyshop & Makeupmusthaves

 

I HEART MAKEUP Blushing Hearts – Love Hot Summer Triple Baked Bronzer kost € 5,99 en is tijdelijk verkrijgbaar bij Trekpleister & Kruidvat.
Volg:
Delen:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge