Nails – Happy New Year!

DSC09768%2B%25282%2529 - Nails - Happy New Year!


Vandaag is het oudjaarsdag, het aftellen van de uren tot het nieuwe jaar is begonnen. In 2017 wil ik meer bezig gaan met nailart op mijn blog omdat ik dat zelf heel erg leuk vind om te doen en wie houd er nu niet van prachtige gelakte nagels? Het leek me leuk om last minute nog even een feestelijke nailart met jullie te delen.Benieuwd? Klik en lees snel veder!


DSC09771%2B%25281%2529 - Nails - Happy New Year!

Voor deze jaarwisseling koos ik ervoor om een bordeaux rood basis aan te brengen en het feestelijk af te maken met een heleboel glitters. Bij een feestje horen glitters en het weerspiegelt ook nog eens de kleuren van het vuurwerk. Het is super makkelijk te maken maar je moet wel even het geduld op kunnen brengen van de droogtijd.

Je kunt er ook altijd voor kiezen om in plaats van zilver glitters voor blauw of rood te kiezen, of gewoon waar jij zin in hebt en je lekker bij voelt. Ook kun je er voor kiezen om een paar nagels te voorzien van glitters of één. Je kunt ook nog gebruik maken van steentjes of nagelstickers om je nagels nog meer op te vrolijken. 

Gebruikte producten:
Essie Angora Cardia
– Topcoat met zilveren glitters
– Hema topcoat quickdry

 

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 31 december 2016 / 16:17

    Heel erg leuk! Ik ga zometeen ook nog even aan de slag om er iets feestelijks van te maken.

  2. 31 december 2016 / 16:17

    Heel erg leuk! Ik ga zometeen ook nog even aan de slag om er iets feestelijks van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge