PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #13

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #13

Goedemorgen! Leuk dat je weer met mij meekijkt naar nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’, de serie op mijn blog waarin ik elke week 7 vragen en antwoorden met jullie deel uit dit boek. Deze week beantwoord ik vragen over hoe ik zorg voor rust en ontspanning, wat mijn favoriete snack is en of ik kinderen heb. Kijk en lees je weer gezellig mee? 

23 april 2019: Hoe zorg je voor rust en ontspanning?
Ik vind douchen altijd heel erg rustgevend en ontspannend maar ook werken in de tuin, bloggen, tekenen of kijken naar mijn favoriete serie heel ontspannend werken. Ligt een beetje waar ik op dat moment zit in heb.

24 april 2019: Wat is je favoriete snack?
Bij de patat kies ik vaak toch wel voor een kaassoufle. Qua gewone snacks ben ik dol op alles…snoepjes, chips, chocolade noem maar op. 

25 april 2019: Heb je kinderen?
Ik heb vijf poezenkinderen, twee honden kinderen en een cavia kindje maar geen echte kinderen. Daar vind ik mezelf ook nog een beetje te jong voor. 

26 april 2019: Welke cultuur spreekt je aan?
Ik vind eigenlijk alle soorten culturen wel heel erg inspirerend. Iedere cultuur heeft wel iets unieks en zijn eigen verhaal.

27 april 2019: Wat gaat je lukken vandaag?
Genieten genieten van de vakantie. 

28 april 2019: Ben je door iemand op je vingers getikt vandaag?
Nee!

29 april 21019: Wie verraste je vandaag?
Tot nu toe nog niemand.

 

Wat is jouw favoriete snack?

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge