Ik ga volgende week op vakantie naar Londen!

5b516 dsc037412b252822529 - Ik ga volgende week op vakantie naar Londen!

Yay! Volgende maandag is het zo ver!Ik ga voor een weekje op vakantie met mijn vader naar Londen. Vandaag vertel ik hoe onze week in Londen eruit gaat zien, volgens de planning van de reisorganisatie. Benieuwd wat wij deze week gaan doen en wat voor bezienswaardigheden we gaan bezoeken? Lees dan snel veder!

1e dag: Maandag 15 augustus
In alle vroegte vertrekken we met de bus naar Engeland. Het was eerst de vraag of we met de tunnel zouden gaan of met de boot. Inmiddels hebben wij telefoon gehad dat wij met de boot over zullen steken naar Engeland.Zoals de planning er nu uitziet zullen we aan het begin van de avond aan komen bij ons hotel in Heathrow. Als er dan nog voldoende tijd is gaan we alles aller eerste The Londen Eye bezoeken.
2e dag: Dinsdag 16 augustus
’s morgen gaan we op pad met een touringcar en zullen we alle bezienswaardigheden van de stad zien. Van de Big Ben tot aan Dowingstreet. De tour  eindigt bij de Tower of Londen.
De middag en de mogen wij zelf invullen en de stad gaan verteken.Dat zal voornamelijk terrasjes pakken worden en shoppen. En natuurlijk heel veel foto’s maken.
3e dag: Woensdag 17 augustus
’s morgens reizen we af naar een het plaatsje Windsor. Daar gaan we het bekende Windsor Castle bezoeken. Ook gaan we langs de St. George’s Chapel.
In de middag rijden we weer terug naar Londen en gaan we het grote warenhuis Harrods bezoeken. Dat wordt shoppen! ’s Avonds hebben we een lichttour door Londen, dat lijkt mij zo gaaf!
4e dag: Donderdag 18 augustus
De vierde dag brengen we alles eerste een bezoek aan Hampton Court Palace.
In de middag krijgen we gelegenheid om zelf de Covent Garden te verkennen.Hier zouden leuke boetiekjes  met typische Engelse producten te koop zijn, een perfecte plek dus om wat souvenirs te kunnen scoren. Ook kunnen we een kijkje nemen op de marktplein.Daarna worden we terug gebracht naar het hotel en mogen de we avond zelf invullen.
5e dag: Vrijdag 19 augustus
En dan is het weer tijd om afscheid te nemen van Londen en terug te reizen naar Nederland.


Wat willen jullie zien van mijn tripje naar Londen? Weet je nog leuke hotspots o.a. winkeltjes of beauty producten die ik op mijn wishlist voor Londen moeten?
Laat het mij dan vooral weten in een reactie. 

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 8 augustus 2016 / 10:17

  Super leuk dat je op vakantie gaat, ik ben dol op Londen, alvast heel veel plezier! Covent Garden is echt geweldig, net zoals al het heerlijke eten in Chinatown! 😀

 2. 8 augustus 2016 / 10:17

  Super leuk dat je op vakantie gaat, ik ben dol op Londen, alvast heel veel plezier! Covent Garden is echt geweldig, net zoals al het heerlijke eten in Chinatown! 😀

 3. 8 augustus 2016 / 10:58

  Wat super leuk! Heel erg veel plezier alvast! Zelf ben ik nog nooit in Engeland geweest, maar volgens mij is het winkelen daar erg leuk.

 4. 8 augustus 2016 / 10:58

  Wat super leuk! Heel erg veel plezier alvast! Zelf ben ik nog nooit in Engeland geweest, maar volgens mij is het winkelen daar erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge