Mijn gepersonaliseerde hartjes ketting met naam van names4ever.nl

3c658 dsc039962b252812529 - Mijn gepersonaliseerde hartjes ketting met naam van names4ever.nl
Mijn sieraden zijn niet meer te tellen op één hand. Ik heb een aantal sieraden die ik altijd om heb en die een speciale betekenis voor mij hebben. Bijvoorbeeld het zilveren armbandje die ik om mijn rechter pols draag waarin ‘Twin’ in gegraveerd staat. Vorige week bestelde ik een pepersonaliseerde ketting waarbij ik koos om een naam in te laten graveren. Ik bestelde de ketting bij de webshop names4ever.nl  Ik was namelijk getagd door mijn zus in een aanbieding die zij hadden en was al een tijdje opzoek naar zo’n ketting. Vandaag vertel ik alles over deze ketting en de bijhorende aanbieding. Benieuwd? Klik en lees snel veder!

 

15cef dsc040012b252812529 - Mijn gepersonaliseerde hartjes ketting met naam van names4ever.nl
De afmeting van het zilveren graveerplaatje is ca. 17 x 17 mm, de zilveren ketting is 45 cm. Normaal kost dit € 28,95 maar omdat het een speciale actie is via Facebook koste het € 12,95. Deze actie kon ik niet aan mij voorbij laten gaan!

 

5a01b dsc039892b252812529 - Mijn gepersonaliseerde hartjes ketting met naam van names4ever.nl
3bb94 dsc039992b252812529 - Mijn gepersonaliseerde hartjes ketting met naam van names4ever.nl
Ik heb ervoor gekozen om er Buddy in te laten graveren. Buddy is mijn kat(je) die vanaf 29 februari bij ons woont. Een tijdje terug schreef ik een uitgebreid artikel over zijn komst. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik dan hier!  Dit is niet het eerste sieraad die ik laat maken met een naam van één van mijn huisdieren. Al meer dan drie jaar draag ik om mijn rechter pols een zilveren armband met ‘Twin’ erop. Ook heb ik een ketting met een groot hart eraan waar ‘Twin’ in gegraveerd staat. Twin is mijn hondje maar ik ben zelf ook een een tweeling.

Twin en Buddy beteken alles voor mij. We zijn onafscheidelijk van elkaar en we kunnen absoluut niet meer zonder elkaar. Voor mij zijn het geen dieren of huisdieren in dit geval. Het zijn mijn beste vrienden, mijn kindjes waar ik zielsveel van hou. Als je een huisdier hebt, dan begrijp je wat ik bedoel. De band die ik heb met hun is speciaal en wil daarom hun namen bij mij dragen in een vorm van een sieraad.

Over de webshop:
Names4ever.nl is een prachtige webshops waar je naam sieraden kunt laten maken. Leuk om cadeau te geven of leuk voor jezelf. De webshop is heel overzichtelijk. Ze verkopen sieraden met je naam in letters, sieraden voor moeder en kind, familie sieraden, verschillende graveerplaatjes, bedels en armbanden, infinity sieraden en diverse hangers.

Bestellen en verzending:
Het bestellen van de ketting ging heel gemakkelijk. Je typt de naam die in het sieraad moet komen te staan. Je plaatst het item in je winkelwagentje. Je krijgt meteen het bestel overzicht waarin ook een foto komt te staan van jouw gekozen item(s)  met de naam erin die jij wilt. Zo kun je nog snel even controleren of er geen typ fout gemaakt is tijdens het typen van de naam. Ook wordt je per mail op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling. De ketting zat verpakt in een goud doosje met een bruine strik die in een witte envelop zat met bubbeltjes plastic. Je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven want hij wordt via PostNL via briefpost bezorgd. En het mooiste is dat je geen verzendkosten betaald.

d166c dsc040122b252812529 - Mijn gepersonaliseerde hartjes ketting met naam van names4ever.nl

Ik ben onwijs blij met deze ketting. De webshop levert zowel in Nederland als in België. Je ontvangt de bestelling tussen 4 tot 7 werkdagen. ( zodra ze de betaling en bestelling ontvangen hebben) Met feestdagen en vakanties kan dit wat langer duren. Per e-mail op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. En je ontvangt je bestelling via de briefpost. Ik ben zeer te vrede over de webshop. Ze hebben prachtige items en ga absoluut vaker bij hun bestellen. € 12,95 is echt een koopje voor zo’n ketting en je betaald geen verzendkosten.

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe ketting?
Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 29 juli 2016 / 16:51

    Wat grappig mijn hondje heet ook Buddy en is ook alles voor mij. Ik heb een armbandje met de naam van mijn overleden hondje; Zara, ga toch nog even in deze shop kijken hoor 😉

  2. 29 juli 2016 / 16:51

    Wat grappig mijn hondje heet ook Buddy en is ook alles voor mij. Ik heb een armbandje met de naam van mijn overleden hondje; Zara, ga toch nog even in deze shop kijken hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge