Je favoriete foto als tuinposter

601a0 dsc030192b252832529 - Je favoriete foto als tuinposter
Hi beauty’s! Vandaag een ander soort artikel als wat je normaal gewend bent. Vandaag laat ik iets unieks zien namelijk een persoonlijke tuinposter die ik onlangs mocht bestellen op de TuinposterOpMaat.nl. Vandaag laat ik met trots het eindresultaat aan jullie zien en deel ik mijn ervaring met deze webshop. Benieuwd naar mijn tuinposter? Kijk en lees je mee!

De tuinposter:

Tatraa! Dit is hem dan! Ik heb ervoor gekozen om een collage te maken van mijn huisdieren. Zoals de meeste van jullie weten betekenen mijn huisdieren alles voor mij. Als kinderen worden ze behandeld en zijn een belangrijk onderdeel van onze familie. En om ze altijd dichtbij te hebben en een blijvende herinnering aan mijn maatjes koos ik ervoor om hun op mijn tuinposter te laten bedrukken met de tekst ‘Forver in my heart’ met bijpassende hartjes en natuurlijk met een roze achtergrond. 

0036c dsc030232b252832529 - Je favoriete foto als tuinposter
Met je eigen unieke tuinposter vrolijk je fleur je helemaal je tuin op. De tuinposter is van PVC gemaakt waardoor  hij 100% waterbestendig is maar ook UV bestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verkleuring of het uitlopen van de kleuren. Op de website kun je kiezen uit diverse formaten. Deze muurposter is 90×120 cm. Ook kun jezelf beslissen hoe je de poster wilt bevestigen. Bij mijn tuinposter zitten ringen in de hoeken, waardoor je de poster op de muur kunt bevestigen.


2a884 dsc030382b252812529 - Je favoriete foto als tuinposter

08bfe dsc030262b252812529 - Je favoriete foto als tuinposter
Ik vind de grote van de poster echt top! De foto is ontzettend mooi gedrukt en de kleuren komen goed over en hij is ook nog eens heel erg scherp. Dit zijn zowel foto’s die ik met mijn Iphone 4s gemaakt heb maar ook met mijn Sony DSC-HX300 Cyber Shot waarmee ik o.a. foto’s maak voor mijn blog maar je ziet geen verschil in fotokwaliteit op de poster.

Bestellen:
Het bestellen van jouw tuinposter op TuinposterOpMaat.nl gaat heel gemakkelijk. Je kunt ervoor kiezen om je foto in kleur te laten bedrukken zoals ik deed of voor zwart/wit of zelfs sepia. Met de fotobewerkingen maak je helemaal je tuinposter naar wens en iedereen die het kan. Ook zie je meteen het resultaat van de tuinposter en hoe hij eruit komt te zien op de muur, super handig! Naast tuinposters verkopen ze nog meer leuke muurdecoraties en andere fotocadeau ’s.

Verzending:
Door de Koningsdag  / vakantie duurde het iets langer voordat ik de poster ontving via de post.
Normaal wordt hij binnen 3 -5 werkdagen verstuurd en betaal je 20% extra dan binnen 1 werkdag.

De poster zat goed verpakt in een stevige doos en werd bezorgd via DHL Post. Naar ontvangst maakte ik samen met mijn vader en zus de doos open want we waren ontzettend benieuwd hoe hij in het echt eruit zou zien. We waren meteen enthousiast over de kwaliteit van het doek en de bedrukte foto. Kunt duidelijk voelen dat hij van goed, stevig en dik materiaal gemaakt is en dat hij wel tegen een stootje kan.  


0aca8 dsc030372b252812529 - Je favoriete foto als tuinposter

 

Ik wordt meteen vrolijk als ik naar de tuinposter aan de muur kijk. Op dit moment hangt hij er tijdelijk want ik wil hem heel graag tegen de kale muur ophangen in mijn slaapkamer dus voor nu hebben wij hem bevestigd met een touwtje en kabelstrips aan de muur.

Neem zeker eens een kijkje op de site want er zijn nog zoveel mogelijkheden en zo’n muurdecoratie is ook nog eens super leuk om cadeau te doen aan je vriend / vriendin of aan je ouders. En mocht je meer van andere fotocadeau ‘s houden zoals een sleutelhanger met een foto, mokken, gewone posters, fotoblok, muismat enz. neem dan een kijkje op de site FotoCadeau.nl (het dochterbedrijf van TuinposterOpMaat.nl) Super leuk toch?!?

 

Wat vind jij van de tuinposter?


                                                                                                                                       Dit artikel is in samenwerking met TuinposterOpMaat.nl
Volg:
Delen:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge