TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account

e1276 allaboutbertina - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account
Zondagavond is het zover, tijd om 2017 achter ons te laten en knallen we 2018 in. Een goed moment om samen met jullie terug te blikken op een aantal mooie momenten aan de hand van de Instagram 2017 Tag. Deze tag bestaat uit 10 vragen die alles te maken hebben met de foto’s die ik in 2017 plaatste op Instagram. Benieuwd naar mijn jaar in foto’s? Lees dan snel veder, let’s do this!

 

42dab bestnine - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?
2017 was weer een jaar vol met mooie momenten. Ik vind het ontzettend leuk om foto’s te maken en mijn favoriete momenten met jullie te delen via Instagram. Tot nu tie kan ik dit bekijken bij mijn #bestnineof2017. En dit zijn likes, ongelofelijke veel. Ik ben zo dankbaar voor dat iedereen altijd zo liefdevol reageert en liked. <3

d9d38 coco - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account

Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram in 2017?
Mijn allerlaatste geposte foto is op dit moment een foto is een foto van ons hondje Coco.
Op dit moment gaat het qua gezondheid niet zo goed met mij maar Coco probeert mij altijd op te vrolijken wanneer ik pijn heb of wanneer ik mij niet zo lekker voel. Het is zo’n lief, zorgzaam beestje. Echt mijn maatje, die mij altijd weer aan het lachen kan maken en dol is op knuffelen. <3 

 
Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram? 
De aller eerste foto van het jaar was deze foto:
Er stond namelijk een top 5 van de meest gelezen artikelen van 2016 online op allaboutbertina.?
4160e dsc095792b252812529 edited - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account
Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat? 
Ik kan heel erg kritisch zijn als het gaat om foto’s waar ik zelf opsta. Maar de aller leukste foto waar ik zelf op sta vind ik toch wel deze foto die ik afgelopen zomer maakte:
6cc7b me - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account

Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?
Oeh dit is best wel een lastige. Ik heb het afgelopen jaar best wat foto’s gemaakt van mooie plekken waar ik ben geweest maar er is toch één foto die er echt uitspringt. Het is niet een foto die ik dit jaar genomen heb maar in 2016, maar het is wel een plek waar ik heel graag nog eens naar toe zou willen namelijk Londen! ?  ❤

b3fd6 londen - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account
 
Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?
Ik moet bekennen dat ik heel wat foto’s maak betreft eten maar eigenlijk nooit deel in mijn feed op Instagram maar wel in stories. Ben dit jaar heel vaak bij de McDonalds geweest besef ik nu….oeps!

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis) dier? 
Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel foto’s gemaakt van mijn huisdieren maar er is toch wel één die er echt uitspringt voor mij namelijk deze foto van Brooklyn:

a6bb8 brookje - TAG│ The Instagram Tag 2017 ♥ Alles over mijn Instagram account
Deze foto is één van mijn favoriete momenten uit 2017 en één van de aller eerste foto’s die ik van haar maakte toen ze bij ons thuis kwam. Ik had al twee katten en vanaf het begin van 2017 heb ik gezegd dat ik graag een poesje zou willen. Al heel snel werd ik verliefd op dit kleine poesje toen ik een foto voorbij zag komen op internet. Ik wist meteen dat dit het poesje was die bij onze familie hoorde. Dit werd alleen nog maar meer bevestigd toen we gingen kijken. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit onze familie. Ik kan je nu al verklappen dat ze snel een zusje bij gaat krijgen in 2018. Voor nog meer schattige foto’s en over onze ontmoeting lees je hier!

Welke fotobewerkingsapps (of instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?
Ik gebruik  geen fotobewerkingsapps of instagramfilters voor mijn foto’s. Heel af en toe pas ik alleen op Insta belichting van de foto aan. De meeste bewerking is al vooraf gebeurt op de computer. Ik gebruik Adobe photoshop express, Picmonkey of Fotor om mijn foto’s te bewerken voor mijn blog en dan kies ik uit het artikel de beste foto voor Instagram. 

Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?
Ik gebruik altijd de hastag #allaboutbertina wanneer ik een foto op Instagram plaats.
Maar ik denk dat ik  #beautyblogger, #blog, #beautyblog en #makeuplover toch wel het meeste gebruik.

Welke 3 accounts zijn bij jouw favoriet?
Welke 3 accounts zijn mijn favoriet….poeh! Dat is een lastige vraag. Er zijn zoveel accounts die er prachtig uit zien maar als ik er echt drie zo zou moeten opnoemen die er voor mij echt uitspringen dan vind ik toch wel de Instagramaccount van @juliaverbij,  @kimberley.delang en@xwiesx. Deze accounts zien er zo mooi uit en zorgen voor zoveel inspiratie, zeker de moeite waard om zijn drie meiden te volgen! 

Wat is jouw mooiste herinnering aan 2017 die je deelde via Instagram? Let me know! ♥
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge