JE EIGEN FOTO OP EEN SCHOOLPLAAT

muur - JE EIGEN FOTO OP EEN SCHOOLPLAAT

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje met hierin de vraag of ik een foto op een schoolplaat wilde ontvangen. Schoolplaten zijn op dit moment helemaal trendy voor je interieur en het leukste is dat je een eigen foto erop kunt laten bedrukken. Zo heb je altijd een mooie herinnering aan de muur. Vandaag wil ik je graag deze prachtige schoolplaat aan je laten zien. Kijk en lees je mee?

step0002 18 - JE EIGEN FOTO OP EEN SCHOOLPLAAT

Toen ik het mailtje ontvang van fotocadeau had ik niet meteen een idee welke foto ik graag wilde gebruiken voor op de schoolplaat. Ik maak best wel veel verschillende foto’s van bloemen, huisdier tot aan product foto’s. Na goed over na gedacht te hebben besloot ik een foto van Brooklyn te nemen omdat ik dit één van mijn favoriete foto van haar is. Deze foto maakte ik op de dag toen ze bij ons kwam wonen dus het is ook nog eens een hele speciale foto voor mij.

De schoolplaat heeft een formaat van 120x 90 cm. Toen ik hem uitpakte had ik niet verwacht dat hij zo enorm groot zou zijn. Zeker wanneer je een grote muur hebt is dit zeker een hele mooie cyecatcher. Deze schoolplaat komt uiteindelijk boven mijn bed te hangen maar omdat hij aan een touwtje moet hangen moet hij wel even op de juiste manier worden bevestigd maar dat moet nog even gebeuren door mijn vader. Ik vind hem ontzettend gaaf geworden maar mocht je dit formaat iets te groot vinden, kunt je ook kiezen voor een kleiner formaat. Je kunt al een schoolplaat / textielposters bestellen vanaf 30×30 cm.

Het bestellen van de schoolplaat was ontzettend makkelijk: op de webshop geef je aan welk formaat jouw schoolplaat / textielposter moet worden. Je upload jouw favoriete foto en je sleept de foto naar het juiste formaat zodat hij goed op de schoolplaat / textielposter past. Je moet wel rekening houden met de kwaliteit van de foto want je wilt natuurlijk wel een scherpe afdruk krijgen en niet één die heel pixelig is. Mocht je zelf nou twijfelen of de kwaliteit van de foto goed is kun je ook voor een laag prijs een service bij bestellen waarbij zij de canvas foto voor je checken zodat de afdruk helemaal na wens wordt en je dus een scherpe foto thuis kunt ophangen aan de muur.

step0002 19 - JE EIGEN FOTO OP EEN SCHOOLPLAAT

Daarna kun je kiezen hoe jouw schoolplaat moet worden afgewerkt  en kan je kiezen tussen ronde of platte afwerking. Zelf heb ik gekozen voor een platte afwerking.Ik ben echt verrast hoe mooi en goed de kwaliteit is van de schoolplaat. De foto is heel erg scherp afgedrukt. Daarbij kun je hem ook nog eens makkelijk oprollen want het doek is stevig genoeg. Op deze manier kun je hem makkelijk bewaren of verplaatsen en neemt hij een stuk minder ruimte in zodat je hem later ergens anders kunt ophangen.

step0002 20 - JE EIGEN FOTO OP EEN SCHOOLPLAAT

Conclusie:
Ik ben heel erg te vrede over de kwaliteit van deze schoolplaat. Ook vind ik de service heel erg prettig want hij wordt heel erg stevig verpakt in bubbeltjesplastic en daarom heen een grote kartonnen doos zodat hij tijdens de verzending niet kan beschadigen. Daarnaast vind ik het heel erg prettig dat de webshop kijkt naar de kwaliteit van de foto, zodat hij helemaal naar wens wordt gemaakt zoals jij hem in gedachte hebt. Daarbij was de verzending ook nog eens mega snel. Ik vind het een hele leuke webshop en zeker als je opzoek bent naar een (persoonlijk) cadeautje kun hier zeker terecht want ze hebben heel veel verschillende opties voor een foto cadeautje zoals een foto op canvas of een sleutelhanger met foto.

Deze schoolplaat met het formaat 120 x 90cm kost €143,95,- en is te bestellen bij fotoopcanvas.nl

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

*dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge