PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #21

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #21

Hi, wat leuk dat je weer meekijkt naar het wekelijkse vragenuurtje waarbij ik weer een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Deze keer beantwoorde ik vragen over of ik overwerkt ben geweest, wat ik van mijn woonplaats vind en of ik irrationele angsten heb. Benieuwd naar deze en de andere antwoorden op de vragen? Klik en lees snel mee!

18 juni 2019: Wat is zo lekker?
Het gevoel dat ik echt geslaagd ben voor de opleiding Onderwijsassistent niveau 4. Na lang wachten kwam afgelopen maandag het verlossende mailtje.

19 juni 2019: Wat heb je geprobeerd dat je nooit meer gaat proberen?
Ik heb geprobeerd om Teddy na te tekenen maar dat was geen succes. Zij leek er niet eens op wat ik had gemaakt dus honden na tekenen is niet echt iets wat ik denk ik snel meer ga proberen.

20 juni 2019: Heb je irrationele angsten?
Nee, niet dat ik weet.

21 juni 2019: Hoe is het weer op de langste dag van het jaar?
Warm en het begin van een hitte golf!

22 juni 2019: Wie heeft je vandaag positief verbaasd?
Niemand.

23 juni 2019: Ben je wel eens overwerkt geweest?
Het afgelopen jaar heb ik alles op alles gezet om mijn diploma te halen voor onderwijsassistent en ik ben ontzettend perfectionistisch en dat heeft er wel eens ervoor gezorgd dat alles mij even te veel werd en dat ik echt even overwerkt was omdat ik alles zo goed wilde doen. Alle inzet en harde werken wordt nu beloond met dit diploma maar ik heb wel meerdere keren de handdoek in de ring willen gooien omdat ik gewoon helemaal op was en er volledig klaar mee was op dat moment.

24 juni 2019: Wat vind je van je woonplaats?
Ik woon in de leukste, mooiste en fijnste woonplaats die er is. Ik mag mij bijna 11 jaar (16 juli) trotse inwoner noemen van Hardenberg. Voor wie denkt ‘huh waar ligt dat?’ Hardenberg ligt in Overijssel dichtbij Coevorden, Emmen en Slagharen. Waarschijnlijk is er nu een belletje gaan rinkelen.

Hardenberg is een prachtige, fijne en rustige omgeving om te wonen. We hebben een heel fijn huis, grote tuin en prachtig uitzicht over een park wat achter onze tuin ligt. Ik zou niet graag naar een andere plaats willen verhuizen want ik voel mij hier helemaal thuis, veel dingen mee gemaakt en ben blij dat wij 11 jaar besloten hebben om hier als gezin te gaan wonen. Het voelt als of ik hier altijd al gewoond heb en zou in geen duizend jaar terug willen. Daarbij speelt ons gezin een grote rol voor de gemeente, mijn vader is namelijk raadslid voor 50Plus en heeft 50Plus op de kaart gezet in Hardenberg tijdens de Gemeenteraad verkiezen. Mijn tweelingzus is schaduw lid en fractiemedewerker van de afdeling 50Plus Hardenberg dus Hardenberg heeft voor altijd een plekje in ons hart.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge