Jeej! Ik ben bloginsider van Vera Camilla.

c94e2 d59e18e3 231f 43f6 a80e 3ad177ad83d4 - Jeej! Ik ben bloginsider van Vera Camilla.

Ik kon mijn ogen niet geloven, maar het stond er toch echt in de mail die ik binnen gekregen. Met trots mag ik zeggen dat ik bloginsider ben van Vera Camilla. Samen met Vera en nog een aantal andere meiden een nieuw product testen. Meer weten hierover? Lees dan snel veder.


Stiekem droomt ieder beautymeisje van een samenwerking met Vera Camilla. Veracamilla.nl is één van de populairste beautyblogs in Nederland. Vera is voor mij een grote inspiratiebron, niet alleen schrijft prachtige reviews maar ze maakt ook nog eens prachtige foto’s. Hoe gaaf is zo’n kans als deze! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet helemaal geloven, misschien komt dat ook omdat dit de aller eerste keer is dat ik bloginsider ben terwijl ik nog geen jaar blog op allaboutbertina.nl en dat ook nog eens in samenwerking met Vera. Een mega leuke ervaring.

Rimmel Londen komt binnenkort met een nieuwe mascara. Samen met Vera en andere bloginsiders ga ik deze nieuwe mascara uitgebreid testen. Dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe mascara? Hou dan mijn blog en sociaal media in de gaten. Ik zal jullie voortdurend op de hoogte houden met natuurlijk extra veel foto’s van dit nieuwe product.

Allaboutbertina.nl kun je volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/www.allaboutbertina.nl
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 30 april 2016 / 08:55

  Ja, ik had het echt nooit verwacht omdat er heel veel mee deden. Ben er onwijs blij en trots op.

 2. 30 april 2016 / 08:55

  Ja, ik had het echt nooit verwacht omdat er heel veel mee deden. Ben er onwijs blij en trots op.

 3. 2 mei 2016 / 18:59

  Superleuk! Dat wordt vast een geweldige ervaring! P.s. je hebt de website van Vera Camilla verkeerd gespeld 😉

 4. 2 mei 2016 / 18:59

  Superleuk! Dat wordt vast een geweldige ervaring! P.s. je hebt de website van Vera Camilla verkeerd gespeld 😉

 5. 3 mei 2016 / 07:03

  Ik vind het echt een hele gave ervaring. O ja nu je het zegt. Oeps, ik had er nog zo opgelet. Thanks voor het zeggen.

 6. 3 mei 2016 / 07:03

  Ik vind het echt een hele gave ervaring. O ja nu je het zegt. Oeps, ik had er nog zo opgelet. Thanks voor het zeggen.

 7. 3 mei 2016 / 17:11

  Wat gaaf dat jij bent uitgekozen 🙂 Vele plezier en ik kijk uit naar de artikelen die jij mag testen. -x-

 8. 3 mei 2016 / 17:11

  Wat gaaf dat jij bent uitgekozen 🙂 Vele plezier en ik kijk uit naar de artikelen die jij mag testen. -x-

 9. 3 mei 2016 / 19:48

  Ik kan het zelf eigenlijk ook nog niet helemaal geloven. Dankjewel! Wat fijn om te horen, ik hou jullie lezers zeker op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe producten.

 10. 3 mei 2016 / 19:48

  Ik kan het zelf eigenlijk ook nog niet helemaal geloven. Dankjewel! Wat fijn om te horen, ik hou jullie lezers zeker op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge