SPAM JOUW BLOGARTIKEL WAAR JE HET MEEST TROTS OP BENT

keyboard 338505 640 - SPAM JOUW BLOGARTIKEL WAAR JE HET MEEST TROTS OP BENT

Ik weet dat veel van jullie ook bloggen. Voor mij is bloggen echt mijn grootst passie en doe dit het liefst elke dag. Als blogger schrijf je een hoop verschillende artikelen maar je hebt vast wel een artikel waar je trots op bent. Vandaag wil ik jullie de kans geven om in de reacties te vertellen over de blogpost waar je het meest trots op bent en waarom. Het kan zijn dat het artikel een speciale betekenis voor je heeft, misschien vond  je iets heel erg spannend om te delen met je lezers of je bent gewoon trots omdat het artikel helemaal is geworden zoals jij het voor ogen had. Het kan een artikel zijn die je misschien recent hebt geschreven of juist lang geleden, het maakt niet uit! Vergeet niet het linkje achter te laten van de blogpost / artikel zodat anderen hem kunnen bewonderen. Kijk, lees en spam je mee?

Mochten jullie dit een leuke editie vinden kan ik dit natuurlijk vaker doen. Kom maar op met jullie reacties en blogposten! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie artikelen en waarom je dit artikel hebt uitgekozen. Ik ga ze zeker allemaal bekijken en lezen. Let op: doordat je een link in je reactie post kan deze automatisch in de spam terecht komen. Maak je geen zorgen mocht dit gebeuren dan zal ik hem via modereren eruit halen. Ook moet ik eerst de reactie goedkeuren voordat hij ook zichtbaar is.

 

Zelf ben ik heel erg trots op een artikel die ik laatst schreef over het L.O.V. The matte x Metallic eyeshadow palette. Dit palette had ik ontvangen in de goodiebag die ik ontving op het event van Catrice, Essence en L.O.V. Op het event was ik al helemaal verliefd op de prachtige oogschaduw palettes van L.O.V. en werd al helemaal enthousiast bij het zien van dit palette in de goodiebag. Daarnaast was dit mijn eerste persevent dus je snapt al dat dit palette een speciaal plekje in mijn hart heeft veroverd. Ik ben trots op dit artikel omdat ik heel erg blij ben met de foto’s die het artikel bevat. De verschillende oogschaduwkleuren komen heel erg goed tot zijn recht in de foto’s die de review bevatten. Maar ook is het een heel erg fotogeniek palette. Benieuwd naar de review? Klik hier!

 

Nu is het jouw beurt! Spammen maar!!

 

 

Foto: pixabay.com

Volg:
Delen:

7 Reacties

  1. 14 september 2018 / 06:44

    Leuk dat jij bloggers de gelegenheid geeft om hun blog inde spotlights te zetten…..

  2. 14 september 2018 / 07:25

    Wat lief dat je ons weer even de kans geeft om te spammen. Zelf ben ik erg blij met het artikel waarin ik beschrijf hoe ik de foto’s maak voor mijn blog. De core van mijn blog is eigenlijk meer beauty en lifestyle, maar nu het wat donkerder begint te worden denk ik dat veel andere bloggers hier iets aan kunnen hebben: https://me-licious.com/zo-maak-ik-mijn-blogfotos/
    Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…botanische rooftop hotspot Zoku in Amsterdam | Flex werkplek, hotel & restaurantMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge