Persoonlijk | ALS HET ALLEMAAL EVEN NIET MEER TE COMBINEREN IS.

7b052 f19d1bd2 d167 4a50 be99 bf799672922f - Persoonlijk | ALS HET ALLEMAAL EVEN NIET MEER TE COMBINEREN IS.

allaboutbertina.nl is een blog met dagelijks een nieuw artikel wat beauty, fashion of lifestyle gerelecteerd is. Jammer kan ik deze verwachting de laatste tijd niet altijd even waar maken. De laatste tijd gebeurt het wel eens dat er een artikel niet online komt of zelfs een aantal dagen achter elkaar. Wil je weten waarom? Dan vertel ik het je.

Bloggen is een deel van mijn leven geworden, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen en waar ik graag al mijn liefde en tijd erin wil insteken. Dit laatste is de laatste tijd een beetje onmogelijk geworden. Een blog combineren met school lijkt nu lastiger als wat gedacht had. Oké, nu moet ik toegeven dat mijn plan kwaliteiten nou ook niet je van het zijn. Bloggen was altijd goed te combineren met school maar nu ik richting de laatste examens ga leef ik eigenlijk van week naar week. Af en toe is wordt het mij allemaal even te veel, ik kan eigenlijk niet wachten totdat ik het papiertje heb en de zomervakantie kan beginnen.Een opleiding die ik graag wil afronden, examens, achterstanden door het overlijden van mijn moeder weg werken in een korte periode, bloggen, het is gewoon lastig op dit moment, 24 uur is voor mij heel te kort.

 

Gelukkig hoef ik nog maar twee examens te doen. Een begin mei en één midden mei. En dan maar hopen dat ik geen herkansingen hoef te doen. Voor de gene die zich nu afvragen wat voor opleiding doe je dan? Ik doe de opleiding administratief medewerker als uitstroom profiel bedrijfsadministratie. Nu is bedrijfsadministratie opzich niet zo moeilijk qua invoeren op de computer maar boekhouden daarin tegen is mijn flink tegen gevallen. Gelukkig begint het kwartje nu te vallen. Nu ik mei vakantie heb betekend dat niet dat ik non stop aan het leren ga. Jullie kunnen gewoon in de vakantie artikels van mij verwachten en ik probeer er iedere dag één online te kunnen zetten.

 

Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat er een dag of dagen zijn dat er geen artikel online komt, dus geen paniek! Het gaat goed met mij en ik leef nog haha. Op sociaal media laat ik regelmatig nog wat van mij horen. Ook probeer zoveel mogelijk artikels in de examen tijd online te kunnen zetten maar ik kan niets beloven en doe echt mijn uiterste best. Ik wil graag goede artikels leveren, het gaat tenslotte om kwaliteit en niet om kwantiteit.

 

De laatste tijd heb ik veel gewerkt aan mijn blog, dat is voor jullie lezers niet altijd zichtbaar.
Dit zelfde geldt ook voor mijn YouTubekanaal die binnenkort een herstart gaat maken.

 

Hoe gaat het eigenlijk met jullie allemaal?

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

  1. 28 april 2016 / 17:47

    Je kunt trots zijn op jezelf hoor!
    Heel begrijpelijk dat je opleiding nu even voor gaat, heel veel succes de komende tijd!

  2. 28 april 2016 / 17:47

    Je kunt trots zijn op jezelf hoor!
    Heel begrijpelijk dat je opleiding nu even voor gaat, heel veel succes de komende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge