PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #43

 

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #43

Goedemorgen en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Zoals elke maandag begin ik de week met een persoonlijk artikel waarin ik 7 vragen en antwoorden deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit keer lees je wie mijn beste vriend is, wat mijn hoogste prioriteit heeft tot het einde van het jaar of iemand mijn leven heeft beïnvloed. Benieuwd? Lees dan snel mee!

19 november 2019: Wie is je beste vriend?
Mijn beste vriend(indin) is toch wel mijn hondje Teddy. Ze betekend ontzettend veel voor mij.

20 november 2019: Was het een zware dag?
Qua pijn wel want ik moest voor mijn knie naar het ziekenhuis. Eerst om foto’s te laten maken en daarna naar de orthopeed. Daarna had ik ontzettend last van mijn knie.

21 november 2019: Hoe laat ben je vanmorgen opgestaan?
Half 6 want ik had gewoon school.

22 november 2019: Hoe wil jij later herinnerd worden?
Als een leuk iemand die lief, trouw, zorgzaam en gezellig was en altijd iedereen wilde helpen en het altijd het beste uit het leven wilde halen en overal van genoot.

23 november 2019: Wat heeft de hoogte prioriteit tot het einde van het jaar?
Oeh dat vind ik een lastige vraag. School is altijd een prioriteit dus dat vind ik niet echt tellen….Ik denk toch wel dat ik alle samenwerkingen voor 2019 klaar en online hebben staan zodat ik in 2020 mij kan richten op nieuwe samenwerkingen, campagnes en projecten.

24 november 2019: Wat ben je aan het verkennen?
Op dit moment ben ik heel erg veel aan het uitzoeken en verkennen hoe ik mijn fotografiewebsite wil gaan maken.

25 november 2019: Heeft iemand je leven erg beïnvloed?
Er zijn altijd mensen die invloed hebben op je leven op je beïnvloeden welke keuzes je maakt. Zelf kan ik heel erg goed voor mezelf bedenken wat ik wil en of ik er in mee ga. Ik denk dat iedereen zich wel eens onbewust laat beïnvloeden door anderen zonder dat je het echt door hebt.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge