MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

step0001 15 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Wanneer de dagen langer worden, het zonnetje wat vaker schijnt, de dagen ook iets warmer worden begint het bij mij weer te kriebelen. Ik ben gek op de lente en zomermaanden en merk dat ik een stuk vrolijker ben wanneer het zonnetje schijnt. De nieuwe make-up collectie Summer Glow Bronzing collection van Makeup Factory is perfect voor het mooie weer. Deze collectie bestaat uit diverse bronzing poeders, bronze luminizers, lipgloss en oogschaduws. Vandaag laat ik je drie verschillende items zien uit deze collectie. Kijk je mee? 

step0001 16 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

step0001 17 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Touch of Tan Bronzer * 10 Sand Dune
De Touch of Tan Bronzer zorgt 365 dagen per jaar voor een zongekuste look. De collectie bevat drie verschillende Touch of Tan Bronzers die vanaf nu ook in de vaste collectie zitten van Makeup Factory. Ik ontving hem in de kleur 10 Sand Dune, er is nog een donkere en lichte variant van deze bronzer.De bronzingspoeder heeft een lichte glans door de fijne gouden shimmers die een gezonde, gebruinde en verfrissende look moeten geven.

Swatches:

step0001 21 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

 Dit ziet er al veel belovend uit. De bronzer heeft een zachte, zijdeachtige textuur en is precies goed van kleur, niet te warm en niet te koel en het aller belangrijkste hij is niet oranje!

step0001 9 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Het is een subtiele bronzer doordat die niet zo donker en sterk gepigmenteerd is. Hierdoor is hij gewoon heel erg draagbaar naar school of het werk. Daarnaast is hij makkelijk aan te brengen en super makkelijk te blenden in de huid en dat dat hij zeker in combinatie met een blush heel erg mooi kan tijdens de lente en zomermaanden om te dragen.

step0003 2 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

step0001 18 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

High Shine Lipgloss * 17 Dazzling Bronze
Het volgende product is een lipgloss. Eerlijk… ik ben totaal niet van de lipgloss en draag het eigenlijk nooit! Ik heb geloof ik niet eens een lipgloss in mijn make-up stash zitten, zit ik mij nu te bedenken… wie weet brengt deze High Shine Liploss van Makeup Factory daar verandering in. In totaal bevat deze collectie vier verschillende kleuren lipgloss waaronder deze kleur 17 Dazzling Bronze. Een prachtige bronze kleur zoals de naam al verklapt en bevat heel veel kleine zilveren shimmers. Deze High Shine Lipgloss moet je lippen voller laten lijken en kan laag voor laag worden opgebouwd tot het gewenste glansresultaat. Met de fijne applicatorborstel kan de lipgloss met gelijkmatige precisie worden aangebracht.

 Swatches:

step0003 3 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

step0001 7 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Wow! Wat een intense glans, maar wel heel mooi! De lipgloss heeft een lichte textuur, bevat veel kleur en glans maar ondanks dat het een gloss is plakt hij niet zoals de meeste lip gloss dat wel doet dus daar ben ik heel erg blij mee. Daarnaast vind ik hem fijn zitten op de lippen dus ik ben echt positief verrast!

step0001 20 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

step0001 19 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Metal Shine Eye Shadow * 28 Heat
In Summer Glow collectie zitten ook vier metallic oogschaduws waaronder de kleur Heat. Heat is een rode oogschaduw en bevat parelmoerpigmenten doorwaar hij een intense metaalglans geeft.

Swatches:

step0002 12 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

De oogschaduw is goed gepigmenteerd, bevat inderdaad veel glans en heeft een fluweelzachte textuur. De oogschaduw kan zowel individueel als met andere oogschaduwstructuren worden toegevoegd volgens Makeup Factory. Een hele mooie kleur!

step0001 8 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Dit is al een hele mooie en draagbare look. De oogschaduw is makkelijk op te bouwen en te blenden en geeft geen fall out.  

step0002 9 - MAKE UP FACTORY: SUMMER GLOW BRONZING COLLECTION

Conclusie:
De producten uit de Summer glow collectie zijn super mooi! Ik ben vooral verrast door de bronzer en lipgloss. Het zijn alle drie super fijne en makkelijk producten in gebruik, goed gepigmenteerd en makkelijk op te bouwen en te blenden. Ook de lipgloss is super mooi, makkelijk op te bouwen qua glans, mooie kleur en plakt niet zoals de meeste lipgloss dat wel heeft. Heel erg blij met deze producten en ga ze zeker vaker gebruiken voor looks.

 

Prijs en verkrijgbaarheid
Touch of Tan Bronzer – € 24,50
High Shine Lipgloss – € 12,95
Metal Shine Eye Shadow – € 13,95

 

Make up Factory is verkrijgbaar bij Etos, Dio en bij de DA, deze collectie ligt inmiddels al in de winkels.

* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 23 april 2019 / 11:07

    Wat een mooie collectie. De bronzer is erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge