MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

f881c meest2bgelezen2bapril - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

Hoppa, weer een maand voorbij! Het is alweer (midden) mei! Wat gaat het toch ongelofelijk snel, over paar weken hebben gewoon zomervakantie. Tijd om vandaag met jullie meest gelezen artikelen van april met jullie te bespreken. Benieuwd welke artikelen de top 5 hebben gehaald? Klik en lees snel verder!
 
 99ad4 frrrrr - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

IT’S MY 21TH BIRTHDAY! + WIN EEN MAC LIPSTICK NAAR KEUZE
Op 21 april mocht ik samen met mijn zus 21 kaarsjes uitblazen. Om mijn verjaardag samen met jullie te vieren, gaf ik een MAC lipstick naar keuze weg aan één van jullie. Er hebben onwijs veel mensen mee gedaan, echt nooit gedacht dat jullie dit zou leuk zouden vinden maar hij staat tenslotte niks voor niks op nummer 1 in deze top 5. De winnaar kan haar geluk niet op en heeft inmiddels haar gekozen lipstick ontvangen. Door de hoeveelheid aan deelnames en enthousiaste reacties heb ik gesloten om vaker zo’n winactie doen als deze dus niet getreurd! Mocht je nog benieuwd zijn naar het artikel? Klik dan hier!

 

 7f8d4 i2blove2bsleep2btag - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
TAG │I ♡ SLEEP TAG
Houden jullie ook zo van slapen? Heerlijk in mijn grote bed, met zachte roze kussens ’s ochtends wakker worden met het zonnetje op mijn zicht, love it!  Dat het belangrijk is om genoeg slaap te krijgen is algemeen bekend. De één heeft meer behoefte aan slaap dan de ander en iedereen heeft zijn eigen slaapgewoontes. Gemiddeld is een mens 6 à 7 uur slaap nodig om echt fit te zijn. Dat is bijna 1/3 van je dag! Vandaag is het tijd om de vragen van de I ♡ sleep TAG te beantwoorden en met jullie te delen! Benieuwd naar mijn antwoorden? Klik hier!
be341 naamloos - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
 
HOE IK MIJN BULLET JOURNAL DAGELIJKS GEBRUIK
Bullet Journaling is onwijs populair! Tegenwoordig heb je bullet journals in allerlei soorten, maten en printjes. Naar lang twijfelen besloot ik vier maanden geleden om deze bullet journal met botanische print te kopen en ermee te gaan experimenteren. Sinds ik deze bullet journal heb, gebruik ik hem dagelijks met veel plezier. Wat ik er dan allemaal mee doe en hoe ik deze invul? Dat vertel ik je in dit artikel! Benieuwd? Klik hier!
 
fdd3a test2b252812529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 

Ook was het weer tijd om helemaal los gaan want het was weer tijd voor een nieuwe spam je blog. Op deze manier wil ik bloggers de kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Mocht je nog niet schaamteloos je blog promoot hebben op allaboutbertina.nl doe dat dan nu! Klik hier voor het artikel!
 
8892b dsc071522b252822529 edited - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
 
CATRICE PROFESSIONAL ARTIST EYESHADOW PALETTE
Het nieuwe voorjaarsassortiment van Catrice ligt weer in de winkels van Kruidvat en Trekpleister. In het persbericht zag ik heel wat mooie items waar ik stiekem wel heel erg benieuwd naar was, zo ook dit prachtige oogschaduw palette die wel 16 oogschaduws bevat voor minder dan 10 euro. Benieuwd naar de review? Klik hier!
 
Wat was jouw favoriete artikel om te lezen van april? Let me know!
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge