THINGS THAT MAKE ME HAPPY #5

ec97e dsc08845 inpixio1 - THINGS THAT MAKE ME HAPPY #5
Hi girls! Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe voor een nieuwe things that make me happy list! April was voor mij een hele leuke maand met veel dingen die mij blij maakte waaronder mijn verjaardag. Tijd om alle hoogte punten en geluksmomenten met jullie te delen van de maand april. Benieuwd? Klik en lees snel verder!

Elke maand hou ik alle leuke en minder leuke momenten bij die in een maand gebeuren. Zo heb ik aan het einde van het jaar van welke maand een overzicht van wat er die maand heeft afgespeeld. De maand april is in mijn bullet journal goed gevuld met deze momenten.

Zo haalde ik 590 volgers op Bloglovin en 1600 volgers op Instagram waar ik heel erg blij mee was.Ook bezocht ik afgelopen maand samen met mijn vader een kattententoonstelling in Dalfsen. Jammer genoeg was dit niet een hele grote tentoonstelling maar toch vonden wij het allebei heel erg leuk om te zien. In april at ik ook mijn eerste ijsje van het jaar samen met Danique (vriendin / klasgenoot)  in de stad en genoten volop van het zonnetje. Zoals altijd ging ik voor chocolade hih en bezocht twee keer de MacDonals de afgelopen maand

Naast lekker eten was april ook de maand van de inleverperiode op school. De laatste paar weken zijn vaak stress weken maar dit keer verliep het allemaal precies volgens planning dus no stress. Zo kreeg ik ook een goede beoordeling op mijn eerste praktijk examen op stage en haalde ik een 5,5 op mijn Engelse presentatie over Londen waar ik al maanden tegen op zag maar ben toch wel heel erg blij met dit cijfer want het ging echt niet goed. Ik sloeg compleet dicht waardoor ik mijn presentatie al niet goed begon en echt een hoog cijfer had ik niet verwacht omdat ik heel erg slecht ben ik Engels dus ik ben trots en te vrede met dit cijfer. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn.

Ook heb ik de aflopen maand heel wat leuke items gekocht zoals een Michel Kors tas waar ik tegen aanliep op de braderie met Koningsdag en nieuwe Nike sneakers en nieuwe slippers. En ik was natuurlijk ook jarig! Ik mocht alweer 21 kaarsjes uitblazen samen met mijn zus.
Hanneke en ik geven elkaar altijd iets leuks voor de verjaardag en dit jaar kreeg ik knal roze Nike sneakers <3. 

April was ook de maand dat ik voor het eerst mee ging op schoolreisje met een stagegroep en we met elkaar de Koningsspelen vierde met een heerlijk ontbijt en leuke bewegingsactiviteiten. Aan het weer lag het zeker niet in April en gelukkig mogen we voorlopig nog lang van genieten. Hopelijk hebben jullie net zo’n fijne maand gehad als mij.

 
Wat waren jouw hoogte punten uit April? Let me know!
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge