TAG │ FAIRY TALE

a8dc4 dsc06572 inpixio - TAG │ FAIRY TALE

Ik zag deze tag al bij enkele andere bloggers en vond hem heel leuk! Ik hou van Disney dus waarom ook niet? Vandaag beantwoord ik heel veel persoonlijke vragen in het Disney thema. Benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden? Laten we dus maar gelijk beginnen met de tag!

a9d79 1c41c73026d86911d7b8ee5de82819f0 - TAG │ FAIRY TALE
Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn? Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn in de tuin maar ook vind ik het heerlijk om buiten te zitten en te genieten van de zon.

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden? Eigenlijk valt dat wel mee maar  soms heb ik van die momenten dat ik zeg van ‘Oh, meen je dat? Dat wist ik niet!’ en dan blijkt het gewoon verzonnen te zijn. Maar vaak heb ik het wel door als iemand mij voor de gek wil houden.

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht? Door de week is het vaak zo’n 7 uur. In het weekend wil ik nog wel eens uitslapen tot een uur of tien.

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen? Ja, 1 zus. Ik heb namelijk tweelingzus (Hanneke). Ze bekend alles voor me en is naast mijn zus mijn beste vriendin.

a5942b073af4fa7bd4cc4a6cdae8df3f - TAG │ FAIRY TALE

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen? Eerlijkheid, zorgzaamheid en doorzetvermogen. Dat vind ik mooi in een persoon en kan ik ook echt waarderen.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk? Ik heb een hekel aan mensen die zich zelf beter vinden dan een ander en dat op alle manieren laten blijken door een ander overal een schop achter na te geven of gewoon even een valse opmerking moeten maken. Ik kan niet tegen zulke arrogante types en vind ik echt walgelijk. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis? We hebben in de woonkamer vaak verschillende bossen bloemen staan, bonsai en sanseveria’s in de vensterbanken. Ook hebben we regelmatig verschillende orchideeën staan. In mijn slaapkamer heb ik drie verschillende cactussen staan en een plant die bestaat uit verschillende kleine plantjes.54ec20633d50fec9cd4c341475fe9b9d - TAG │ FAIRY TALE

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren? Ik heb 7 huisdieren. Veel hè? 2 katten Buddy en Spinner, 2 poezen Brooklyn en Gioia, 1 cavia Mozes en 2 honden Coco en Twin.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter. Ik ben heel erg perfectionistisch en dat werkt soms heel erg tegen mij. Als ik weet dat ik iets moet doen, dan heb ik echt een dwang omdat eerst te doen voordat ik het echt kan los laten en vaak wil ik dat dan ook nog zo perfect mogelijk doen.

Mulan: Ben je net zo dapper en vol zelfvertrouwen als Mulan? Ja en nee, Ik doe mij vaak heel stoer en dapper over maar kan ook heel erg verlegen zijn.Als ik iemand goed kan dan kan ik echt je oren van je hoofd kletsen. Maar als ik in een discussie zit en het maakt niet uit met wie en ik heb gelijk of ik vind iets onterecht dan krijg je mijn mening ook en dat kan soms heel erg hard en bot aankomen. Ik weet inmiddels wel hoe ik voor mezelf moet opkomen en dat laat ik dan ook graag merken. Dus het ligt echt aan de situatie waarin ik mij bevind.

Dory: Heb je een goed geheugen? Ja best wel. Ik ben goed in datums onthouden of waar ik iets kan vinden bijvoorbeeld in huis. Vaak ben ik de gene die alles zo kan pakken wat een ander kwijt is maar als het gaat om mijn eigen spullen dan is mijn heugen wat minder goed en nieuwe namen onthouden is vaak ook nog wel een dingetje…

f6c93771bd1c4fa534956be90012cb01 - TAG │ FAIRY TALE

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi? Ik ben te vrede zoals ik ben. Natuurlijk zijn er wel dingen die ik graag aan mezelf zou willen veranderen en waar ik onzeker over ben maar weet je niemand is perfect en dat hoeft ook niet. Het gaat niet alleen om het uiterlijk maar ook om het innerlijk en dat is vaak toch belangrijker vind ik.

Repelsteeltje: lieg je wel eens? Als iemand op deze vraag ‘nee’ weet je dat het een leugen is. Iedereen liegt wel eens voor eigen best wil of om iemand te beschermen. Niemand is heilig hierin dus ik ook niet! Maar het zijn vaak wel over kleine dingen hoor. Je kunt beter vaak maar gewoon eerlijk zijn want eerlijkheid duurt het langst. En eerlijk is eerlijk ik haat dus ik doe het niet snel. En als iemand tegen mij liegt kom ik daar vaak wel achter dus doe maar gewoon niet. Ik liever een bitch zijn voor 10 minuten die eerlijk is dan wanneer ik beschouwd wordt als een leugenaar.

007cab8b0c0b27611285381608e6c73e - TAG │ FAIRY TALE

Pinokkio: Wat is je grootste wens? Even denken… ik denk toch wel huisje, boompje, beestje. Maar als ik kijk op dit moment dan is het toch wel het halen van mijn opleiding en uiteindelijk leerkracht worden op de basis school.

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel? Ja, omdat ik snel goed in kan schatten of mensen eerlijk en oprecht zijn of niet. Als ik mensen ontmoet heb ik snel door of ik iemand echt mag of dat het allemaal maar gemaakt is.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd? Oh, jeetje. Dit is wel echt een vraag die je even aan het denken zet. Ik heb echt geen flauw idee. Ik heb een tijdje terug zo’n test gemaakt op Facebook en daar scoorde ik toch wel in de 30, als ik het goed herinner. Ik ben als kind door verschillende heel snel ‘volwassen’ geworden vergelijken met leeftijdsgenoten en dat merk ik nu nog steeds wel. Heel veel leven van dag tot dag en ik ben wel echt een toekomstplanner en denk wel echt over dingen na en welke gevolgen die kunnen hebben. Hopelijk begrijp je een beetje wat ik bedoel.  

fa2f680dc0591c73709ec09e346a24fa - TAG │ FAIRY TALE

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard? Ik ben een hele harderwerker. Als ik iets wil dan, blijf ik doorzetten ongedacht wat mensen daar van vinden. Ik heb altijd moeten horen dat ik nooit geen ‘juf’ kon worden en dat het niveau nooit haalbaar zou zijn en dat ik daar maar genoegen mee moest nemen maar dat heb ik nooit gedaan en nu bewijs ik keer op keer dat ze het mist hebben en dat zal ik altijd bewijzen. Als je iets wil en je hebt een doel, ga er dan voor en laat je door niemand tegenhouden. Je hebt misschien een lange weg te gaan vergeleken met andere maar geef nooit op en vecht ervoor. Dus nee, ik ben echt alles behalve lui. Je moet me echt op een stoel vast knopen want ik ben altijd druk met dingen.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit? In spullen vind ik dat heel moeilijk om te vertellen. Ik denk dan toch mijn laptop en mijn camera. Eigenlijk alles wat ik gebruik voor school en mijn blog. Omdat ik daar gewoon afhankelijk van ben en dagelijks gebruik en zoveel plezier aan beleef. Maar wat op nummer 1 staat is toch wel mijn zus en haar verloofde, mijn vader en mijn allerliefste dierenvriendjes. <3 Ook om het feit dat ik gezond ben en ik dingen kan en mag doen waarvan ik gelukkig wordt. Het is misschien zo iets kleins maar het kan zo’n grote invloed hebben als het niet zo is.

38532ad53bc0843e93ccf6fe67ee7641 - TAG │ FAIRY TALE

De Stuk gedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan? Ik ben niet een hele grote feestbeest. Als het echt om uitgaan is met vrienden dan is het antwoord zeker nee. Dat is gewoon niks voor mij. Geef mij dan maar een filmavondje met vrienden of lekker een dagje shoppen. Dat vind ik veel leuker en persoonlijker.  

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding? Ja best wel. Als je iets aan hebt waar je, je prettig in voelt dan voel je je ook zelfverzekerd en dat straal je dan ook uit. Eerst besteedde ik eigenlijk vooral tijd aan mijn make-up, maar nu wil ik dat het hele plaatje klopt. Ik vind het leuk om dingen te combineren met elkaar. Toch kies ik op dagen dat ik thuis ben meestal voor makkelijke kleding en dat is ook wat makkelijker als je zoveel dieren hebt.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig? Elk mens heeft gevoelens, we huilen allemaal wel eens en zijn verdrietig maar dat is menselijk. Ja, ik ben gevoelig. Ik kan soms heerlijk mee huilen wanneer ik een film of serie kijk. Zelfs wanneer ik hem al meerdere keren heb gezien, I do not care! Ik kan heel makkelijk over mijn gevoelens praten en ben gewoon een open boek daarin. Dat vind ik dan ook wel belangrijk.

Wat is jouw grootste wens? Let me know! Blog jij ook? 

Wees dan vrij om deze tag over te nemen en de vragen zelf in te vullen!

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 31 mei 2018 / 14:48

    Super leuk artikel! Ik had hem nog niet eerder gezien, haha. Ga hem onthouden voor als ik een keer inspiratieloos ben!

  2. 31 mei 2018 / 14:48

    Super leuk artikel! Ik had hem nog niet eerder gezien, haha. Ga hem onthouden voor als ik een keer inspiratieloos ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge