GASTBLOGGER DAISY (BYVOSJE.NL) STELT ZICH AAN JULLIE VOOR

Foto dais - GASTBLOGGER DAISY (BYVOSJE.NL) STELT ZICH AAN JULLIE VOOR

Let me introduce myself! Wellicht heb je me al voorbij zien komen op de site van Bertina  want inderdaad we waren samen naar het event Beauty Days geweest in Hardenberg. Ik kom gezellig gastbloggen hier op deze site. Meer weten over mij? Klik en lees snel mee!

Foto dais - GASTBLOGGER DAISY (BYVOSJE.NL) STELT ZICH AAN JULLIE VOOR

Voor degene die me nog niet kennen:

Ik ben dus Daisy, tik over een klein half jaar de beruchte 30 aan, ben getrouwd met een schat van een vent en mama. Oh en ik ben onlangs afgestudeerd als Management Assistant/Directie Secretaresse 

Net als Bertina ben ik echte beauty verslaafde en komt mijn make-up stash langzaamaan aardig in de buurt van die andere beautyverslaafde bloggers en youtubers haha. Superleuk, want we sparren over de app regelmatig over ideeën en spammen elkaar af en toe met producten en onze stash. Op mijn eigen blog (www.byvosje.nl) schrijf ik over van alles. Van makeup tot food, niks is in principe te gek 

Wat je kan verwachten van mij? Bertina gaf me carte blanche, dus mochten jullie nog eens wat willen weten van mij? Bijvoorbeeld wat mijn favo producten zijn qua makeup/verzorging etc. noem maar op. Let me know! 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge