MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

00073 meest2bgelezen2b2 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
De tijd vliegt voorbij, maar dat hoef ik je vast niet te vertellen. De maand maart was een hele bijzondere maar vooral hectische maand voor mij. Ik zit nog steeds volop in de examens maar toch probeer ik zo goed mogelijk het bloggen met mijn schoolleven te combineren. Ik zat laatst te bedenken welke artikelen ik de komende tijd wil posten en welke invulling in deze ga geven. Opeens kwam ik erachter dat ik sinds oktober geen ‘best gelezen artikelen van de maand’ meer had gepost…oeps! Hoogste tijd om hier verandering in te brengen! Benieuwd meest gelezen artikelen van maart? Klik en lees snel verder!

cff3b dsc070872b252822529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

PINK GELLAC LED STARTERSET
Als je mij al langer volgt, weet je dat ik dol ben op nagellak. Zelf gebruik ik verschillende merken voor mijn nagels. Al een tijdje had ik de Pink Gellac LED starterset klaar liggen om voor jullie uit te proberen. In maart kwam een uitgebreide review online van deze set met foto’s, how-to-do en natuurlijk de swatches. Gemist? Klik hier om de review te bekijken!
a8a91 1234567890 edited - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
TAG │BEAUTY BLOGGER TAG
Het was alweer een hele tijd geleden dat ik een tag invulde. Ik besloot de ‘beauty blogger tag’ in te vullen. Vragen als: draag ik altijd make-up? Hoeveel high-end producten bevat mijn stash? Hoe ben ik op de naam gekomen van mijn blog? beantwoorde ik allemaal! Benieuwd wat de antwoorden zijn of naar de andere vragen, klik dan hier!
b54f5 header2bessence2btrend2bedition 1 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
PREVIEW | ESSENCE TREND EDITION “ADVENTURE AWAITS – GET SUNKISSED”
Ook in maart ontving ik weer heel wat leuke persberichten waaronder dit persbericht van Essence.
Van half juni tot eind juli 2018 neemt Essence je met de nieuwe trend edition “adventure awaits – GET SUNKISSED” mee op avontuur. Geïnspireerd door de schoonheid van Azië, Afrika en het Verre Oosten weerspiegelen de beautyproducten de invloed van verschillende culturen. Zomerse looks met levendige kleuren, decoraties, etnische patronen en fantastische bronzingproducten voeren je mee over de wereld! Benieuwd hoe deze collectie eruit ziet en welke producten het bevat? Klik dan hier voor de sneak preview!
0c83a lente - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
OUTFIT INSPIRATIE │DE LEUKSTE ITEMS VAN ESPRIT DIE JE MOET HEBBEN DEZE LENTE
Ook begon in maart de lente! Iets waar ik heel erg lang naar uit heb gekeken. De gure winterdagen lieten we achter ons en kunnen we weer volop gaan genieten van het zonnetje. Tijd om je winterkleding vaarwel te zeggen en om de leukste voorjaarscollecties te shoppen. In dit artikel liet ik drie hele toffe lenteoutfits zien. Benieuwd? Klik hier voor inspiratie!
9b7d9 dsc074132b252812529 edited - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H
Bereid je maar voor op een heleboel Catrice reviews de komende tijd, want Catrice vulde haar assortiment weer aan met een hoop nieuwe producten! Eén van deze nieuwe producten is de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara. De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara gebruik ik nu al een tijdje maar vond hem toch een review waard. Eerlijk is eerlijk, heb ik er een beetje een haat/liefdes verhouding mee. Benieuwd waarom? Klik hier voor de review!
Welk artikel vond jij het leukste om te lezen? Let me know! 
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 10 april 2018 / 06:49

  Alle artikelen vond ik erg leuk om te lezen! Ben sowieso groot fan van jou foto's, echt prachtig! <3

 2. 10 april 2018 / 06:49

  Alle artikelen vond ik erg leuk om te lezen! Ben sowieso groot fan van jou foto's, echt prachtig! <3

 3. 11 april 2018 / 09:34

  Ooh leuk om te lezen welke artikelen het meest bekeken zijn afgelopen maand!
  Liefs,
  Yara

 4. 11 april 2018 / 09:34

  Ooh leuk om te lezen welke artikelen het meest bekeken zijn afgelopen maand!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge