MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

52e89 meest2bgelezen2bmaart2b2017 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

Maart is alweer voorbij, de eerste kwart van het jaar zit erop! Afgelopen maand zijn er weer heel wat producten en andere artikelen voorbij gekomen op allaboutbertina.nl en zijn massaal door jullie gelezen. Tijd om vandaag terug te blikken naar de meest gelezen artikelen van de afgelopen maand maart. Benieuwd jij net als ik benieuwd naar deze top 5? Klik en lees snel veder!  Enjoy!


a139a dsc009792b252812529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 
ETOS BEAUTIFUL BLUSH
Etos lanceerde in het najaar van 2015 een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten. Ook verbeterde Etos de kwaliteit van de producten en stopte deze in een prachtige on trend verpakking. De Etos beautiful blush is een product uit dit assortiment. Ik besloot twee verschillende kleuren mee te nemen en voor jullie te testen. Benieuwd hoe ze mij bevallen en of ze het geld waard zijn? Klik hier voor de review!

ddf0d dsc08724252812529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
 
I HEART MAKEUP GOLDEN BAR EYESHADOW PALETTE
Heb jij dit palette al gespot? Het is de Golden bar palette van I Heart Makeup. Al eerder bracht dit budget merk diverse palettes uit en dit keer komen ze met dit nieuwe palette. Een prachtige toevoeging voor in je stash want naast de prachtige oogschaduws en de verleidelijke chocolade geur ziet het palette er prachtig uit van de buitenkant. Kun jij dit chocolade palette weerstaan? Klik hier!

 

e1d37 dsc007412b252812529 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 

MAC FAUX LIPSTICK
Al een hele lange tijd stond Mac Faux op mijn wishlist maar doordat het zo’n populaire en geliefde lipstick is, was hij telkens uitverkocht. MAC Faux is bekend geworden dankzij Kylie Jenner. Nu de hype weer gesust is,  is hij weer volop verkrijgbaar en bestelde ik hem bij de Douglas. Benieuwd naar de review? Klik dan hier!
76850 lente2bachtergrond - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
 
DE LEUKSTE LENTE ACHTERGRONDEN VOOR JE TELEFOON
De dikke truien, bladerloze bomen, het koude winterweer…daar hebben we het langzaam wel mee gehad want het is lente! Ik zocht weer de aller leukste wallpapers uit op Pinterest om je mobiel helemaal lente proof te maken. Heb jij deze vrolijke en leuke wallpapers gespot? Klik dan hier!
ba977 mac2ballaboutbertina - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
20% KORTING OP MAC BIJ DOUGLAS & DE BIJENKORF | MIJN WISHLIST!
Beauty-liefhebbers en MAC fans hebben hun hart op kunnen halen bij Douglas en de Bijenkorf. Op de hele MAC collectie kreeg je maar liefst 20% korting, toch wel een uniek moment. In dit artikel vertelde ik niet alleen dit goede nieuws maar liet ik ook mijn MAC wishlist zien met heel veel mooie producten van dit high-end merk. Benieuwd welke producten er nog op mijn lijstje staan? Klik dan hier!
 

Welk artikel vond jij het leukste om te lezen?

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge