TAG – DIT ZIJN MIJN FAVORIETEN!

e7669 dsc018062b252812529 - TAG - DIT ZIJN MIJN FAVORIETEN!
Ondanks kwam ik deze favorieten tag tegen bij Manon en wilde deze graag voor jullie gaan invullen. Een tag met heel veel verschillende vragen over al mijn favorieten. Van beauty tot aan mijn favoriete eten, en van mijn favoriete serie tot aan mijn favoriete stad. Ik vertel het je allemaal in deze tag. Benieuwd naar mijn antwoorden? Klik en lees gezellig mee! Let’s gooo!

Mijn favoriete serie
Deze tag begint  meteen al met een lastige vraag. Sinds ik Netflix heb ben ik er echt aan verslaafd.
Ik denk toch dat op dit moment Pretty Litte Laires mijn favoriet is, in paar weken tijd heb ik alle 7 seizoenen gekeken en ik kan niet wachten om het nieuwe seizoen te kunnen bekijken. Momenteel kijk ik de serie Gossip Girl op Netflix en ook daar ben ik inmiddels een beetje aan verslaafd. Zeker een aanrader als je nog twijfelt welke serie je wilt gaan kijken.

Mijn favoriete artiest
Dit is ook een hele lastige vraag. Ik luister ontzettend veel muziek van heel veel verschillende artiesten zowel Nederlands als internationaal. Maar mijn favoriete artiesten aller tijden zijn toch wel Ariana Grande, Little Mix en Against The Current. Mijn favoriete Nederlandse artiest is Glennis Grace.

Mijn favoriete eten
Wat is dit eigenlijk een moeilijke tag om in te vullen, het is zo moeilijk om maar één ding te kiezen! Ik vind het moeilijk om één gerecht te noemen want ik vind zo veel dingen lekker. Ik vind vooral pizza, patat en aardappelkroketjes met maionese het lekkerste. Dat zijn toch wel mijn drie grote verslavingen. 


Mijn favoriete drank
Dit is gelukkig een makkelijk vraag om te beantwoorden. Qua alcohol betreft niks, want ik drink eigenlijk nooit drankjes met alcohol erin. Ik drink de laatste tijd vooral heel veel ice tea, appelsap en limonade.

Mijn favoriete actrice
Er zijn onwijs veel goede actrices maar er is toch echt één mijn grote favoriet namelijk Angela Schrijf. Ik ben een onwijs fan van Flikken Maastricht. Angela kan zo goed acteren. Daglicht is één van de films waar zij in speelt, deze film heb ik al heel vaak gezien en blijf hem echt prachtig vinden.

Mijn favoriete acteur
Ook hier kan ik niet echt kiezen, want er zijn heel veel goede acteurs en leuke acteurs. Ik zou het echt niet weten, wie mijn favoriete acteur is. Sorry!

Mijn favoriete kleur
Simpel dat is natuurlijk roze. Ik vind vooral de kleur oudroze erg mooi. Hier heb ik ook veel tinten lipsticks van. Ook mijn kamer bestaat ook grotendeels uit roze decoraties samen met de kleuren zwart en rosé goden komen vooral terug. Drie kleuren die ik heel erg goed bij elkaar vind passen.

Mijn favoriete kledingmerk
Ik heb niet echt 1 bepaald merk die ik leuk vind. Ik koop gewoon wat ik leuk vind en wat ik bij mijn stijl vind passen. Meestal koop ik mijn kleding bij C&A, H&M, Cool Cat, Bristol en Primark. Ik koop liever wat goedkopere kleding dan dure kleding terwijl mijn zus juist het tegenover gestelde van mij doet ondanks dat we tweeling zijn.
Ik haal vaak de leukste kledingitems uit de uitkoop of items met heel veel korting maar dat verbeurt heel vaak onbewust of is het juist geluk…? Voor schoenen ga ik vaak shoppen bij Van Haren of bij de Bristol.

Mijn favoriete make-upmerk
Als budgetmerk kies ik voor Essence en als high-end merk kies ik voor Mac.Ik gebruik heel veel Essence producten als basis en ik vind de producten zo fijn dat ik ze steeds opnieuw blijf kopen. MAC en Essence zijn toch wel de twee merken die ik het vaakst erbij pak als ik mijn make-up ga doen.

Mijn favoriete stad
Wie mij heel goed kent weet hier natuurlijk al het antwoord op namelijk Londen! Ik heb Londen altijd al geweldige stad gevonden en sinds ons tripje vorig zomer weet ik zeker dat ik nog vaker naar deze prachtige stad ga. Het is heerlijk om er even tussen uit te gaan en dan daar heen te gaan en de mensen zijn daar zo aardig. Het voelt gewoon als een soort van thuiskomen, best wel gek eigenlijk.


Dat was alweer mijn invulling van de favorieten tag, hopelijk vond je het leuk om te lezen! Mocht je het leuk vinden om deze tag ook te gaan beantwoorden, dan kun je natuurlijk de vragen overnemen!

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 1 april 2017 / 08:36

  Wat een leuke tag.
  Super leuk om te lezen!
  Favo serie is bij mij ook Pretty Little Liars

 2. 1 april 2017 / 08:36

  Wat een leuke tag.
  Super leuk om te lezen!
  Favo serie is bij mij ook Pretty Little Liars

 3. 1 april 2017 / 08:56

  Leuke tag! Nu ik je favo eten zo lees, besef ik me weer hoe lang geleden het eigenlijk is dat ik pizza op heb, wow!

 4. 1 april 2017 / 08:56

  Leuke tag! Nu ik je favo eten zo lees, besef ik me weer hoe lang geleden het eigenlijk is dat ik pizza op heb, wow!

 5. 1 april 2017 / 11:54

  Leuk! London is zeker ook één van mijn favoriete steden. Hoop dit jaar weer een keertje te gaan.

 6. 1 april 2017 / 11:54

  Leuk! London is zeker ook één van mijn favoriete steden. Hoop dit jaar weer een keertje te gaan.

 7. 1 april 2017 / 16:33

  Leuke tag! Misschien dat ik hem ook ga doen.
  Ik kijk Pretty Little Liars ook graag en heb eind vorig jaar alle seizoenen achter elkaar gekeken. Ik kan niet wachten tot 7B!

 8. 1 april 2017 / 16:33

  Leuke tag! Misschien dat ik hem ook ga doen.
  Ik kijk Pretty Little Liars ook graag en heb eind vorig jaar alle seizoenen achter elkaar gekeken. Ik kan niet wachten tot 7B!

 9. 1 april 2017 / 20:13

  Ik zal je blog in de gaten houden. Ben erg benieuwd naar jouw favorieten. Hahah heel herkenbaar, ik keek hem ook achter elkaar door alle seizoenen. We moeten nog even geduld hebben voor dat het nieuwe seizoen erop is.

 10. 1 april 2017 / 20:13

  Ik zal je blog in de gaten houden. Ben erg benieuwd naar jouw favorieten. Hahah heel herkenbaar, ik keek hem ook achter elkaar door alle seizoenen. We moeten nog even geduld hebben voor dat het nieuwe seizoen erop is.

 11. 1 april 2017 / 20:14

  Wat leuk dat jij weer naar Londen gaat! Zelf ga ik dit jaar er niet heen maar misschien volgend jaar weer maar ik ga zeker weer een keer terug. Prachtige stad! <3

 12. 1 april 2017 / 20:14

  Wat leuk dat jij weer naar Londen gaat! Zelf ga ik dit jaar er niet heen maar misschien volgend jaar weer maar ik ga zeker weer een keer terug. Prachtige stad! <3

 13. 2 april 2017 / 02:01

  Leuk! Zo'n tag is een goede oefening om te kijken wat je nu echt leuk vindt en wat niet

 14. 2 april 2017 / 02:01

  Leuk! Zo'n tag is een goede oefening om te kijken wat je nu echt leuk vindt en wat niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge